Roditelji Zanimljivosti 08. siječnja 2016.

Nikad nećete pogoditi što reklamira ova provokativna kampanja!

Equinox reklama
Foto: Equinox
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nova reklama prikazuje sređenu mladu mamu koja doji dvije bebe u restoranu uz slogan "Posvetite se nečemu"

Nova reklama koja prikazuje dojenje u javnosti privlači pozornost, ali ona nema veze s potporom dojenju! Ovo je reklama iz nove kampanje za brand Equinox, koji je inače poznat po svojim kontroverznim kampanjama koje izbacuje svake Nove godine.

Fotografija prikazuje sređenu ženu u haljini koja doji dvoje novorođenčadi u skupom restoranu uz slogan kampanje: "Posvetite se nečemu", a reklamira luksuznu teretanu!

Carlos Becil iz Equinoxa kaže da je serija od sedam novih reklama mnogo više od privlačenja ljudi da od nove godine počinju trošiti kalorije u njihovim teretanama. A mame koje doje itekako znaju što to znači 'posvetiti se nečemu'.

"U Equinoxu se radi o predanosti. Mi smo opsjednuti time, i izazivamo svoje članove da znaju tko su i što žele. Ovdje se ne radi samo o vježbanju - nego o životu. Koncept predanosti je hrabar, nevjerojatno snažan, i stvaran, posebnom u današnjem svijetu gdje nedostaje predanosti i posvećenosti nečemu", objasnio je. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.