Roditelji Zanimljivosti 12. rujna 2017.

Naučite tehnike koje poboljšavaju komunikaciju s djecom

majka kći razgovor djevojčica dijete
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz radionice Vrtić bez suza uz tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa, pripremite dijete na novu sredinu i olakšate mu boravak i nakon prvotne prilagodbe. Naučite i tehnike koje poboljšavaju komunikaciju s djecom i koje će vam olakšati postavljanje granica u odgoju i rješavanje najčešćih poteškoća u odgoju

Vaš mališan kreće u novu avanturu zvanu vrtić. Prilagodba na novu okolinu i boravak u vrtiću djetetu može biti poprilično stresno. Kroz radionice Vrtić bez suza pomoći ćemo vam da uz tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa, pripremite dijete na novu sredinu i olakšate mu boravak i nakon prvotne prilagodbe. Polaznici će naučiti tehnike koje poboljšavaju komunikaciju s djecom, koje potiču njihovu suradnju, te koje će roditeljima olakšati postavljanje granica u odgoju i rješavanje najčešćih poteškoća u odgoju.

Dok roditelji sudjeluju na radionici koju vodi certificirana edukatorica međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Iva Brčić, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici dječjeg kluba Zmajo. 

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

  • kako pripremiti dijete na vrtić
  • što je dječji jezik i kako ga koristiti
  • kako brzo i učinkovito smiriti ispade bijesa u svega nekoliko minuta pomoću tehnika pedijatra dr. Harvey Karpa
  • kako riješiti problem grizenja
  • kako riješiti pitanje pelena i dude 
  • kako izbjeći regresiju kod djece
  • kako pridobiti dječju suradnju
  • kako zaustaviti opasno ponašanje kod djece

Radionica se održava 17.9. u 10 sati u dječjem klubu Zmajo na adresi Ul. Svetog Mateja 19, 10 000 Zagreb

Cijena radionice:

  • 189 kn po osobi
  • 289 kn roditeljski par

Kreativna čuvaonica je besplatna. A sve što mališani naprave, mogu ponijeti kući. 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: Email: najsretnijabeba@gmail.com i Tel: 0989008634.

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljstva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu. 

O dječjem klubu Zmajo:

Dječji klub Zmajo mjesto je za druženje, igranje i kreativnu zabavu. Zamišljen je prvenstveno kao čuvaonica i igraonica. 
S obzirom da roditelji često ne mogu uskladiti svoje radno vrijeme i obaveze sa radnim vremenom vrtića i škola nama mogu ostaviti dijete s punim povjerenjem.
U Dječjem klubu Zmajo djeca se igraju, druže, stvaraju i zabavljaju, svakim posjetom nauče nešto novo i kući rijetko odlaze praznih ruku. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.