Roditelji Zanimljivosti 23. prosinca 2016.

Djecu iz Dječjeg sela Lekenik razveselila donacija

SOS Dječje selo Lekenik
Foto: SOS Dječje selo Hrvatska
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Simpatične učiteljice iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su 'punih ruku'

U ovo blagdansko vrijeme darivanja vjerni prijatelji Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, nisu zaboravili na male Engleze iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Simpatične učiteljice  iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su "punih ruku".

Najmlađi mališani nisu skrivali oduševljenje kada su im, uvijek dragi, gosti iz Helen Doron škole stigli u posjetu. Osim što su znali da slijedi još jedna zabavno-edukativna radionica učenja engleskog jezika, primili su poklone koji su im nagovijestili dolazak Djeda Božićnjaka.

No, tu nije bio kraj darovima. Vjerni partneri na čelu s voditeljicom franšize za Hrvatsku, Danijelom Haralović, uručili su hvalevrijednu donaciju koja pokriva troškove stručne psihološke pomoći za 12-ero djece predškolskog uzrasta o kojma SOS Dječje selo Hrvatska skrbi u dva Sela, u Lekeniku i Ladimirevcima.

"Od srca hvala našim partnerima i uvijek dragim gostima iz Helen Doron škole stranih jezika. Svima želimo sretne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu u kojoj se radujemo novim, zajedničkim suradnjama", donaciju je s veseljem primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.