Roditelji Zanimljivosti 05. svibnja 2017.

Buvljak dječje opreme, odjeće i igračaka

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dođite na Dječji dobrotvorni buvljak 6.5.2017. u 11 sati na Trgu Francuske republike i opremite se opremom i robicom za djecu, igračkama ili odjećom za trudnice, a sav prihod od prodaje ide za Odjel za rodilje i babinjače Kliničke bolnice Sveti Duh

Ženski klub Lions Zrinjevac iz Zagreba, Trg J.J. Strossmayera 10, humanitarna udruga koja djeluje u okviru Lions club international, najveće svjetske humanitarne organizacije, postoji već 18 godina, tijekom kojeg razdoblja se kontinuirano bavi humanitarnim aktivnostima.

"Ovoga puta došli smo na ideju da organiziramo dječji dobrotvorni buvljak jer znamo kako djeca odjeću brzo prerastu, malo iznose, a koliko opet sve to puno košta ako se odjeća kupuje nova. Obzirom da imam 2 sina, jednog od 9 mjeseci rođenog po ljetu i jednog od 3 godine rođenog po zimi, i sama imam doma hrpu odjeće koju su prerasli, a nije puno nošena zbog različitih sezona. Što se korištenja sredstava tiče, izbor je pao na Kliničku bolnicu "Sveti Duh" zbog mojeg osobnog iskustva. Naime oba puta sam rodila tamo i znala sam da zaista postoji potreba za uljepšavanjem odjela za rodilje i babinjače. Moje iskustvo s oba poroda je bilo prekrasno zbog odličnog osoblja, ali se u sobama zaista vidi nedostatak sredstava. Odaziv za akciju je jako dobar i prikupili smo dosta odjeće i druge opreme za djecu, a nadam se da će se puno ljudi doći podružiti na Keglić u subotu 6.5. jer je cilj da što više toga prodamo i prikupimo sredstva za KB Sveti Duh", rekla je Petra Kralj, organizatorica. 

U toku svog djelovanja, Lions klub Zrinjevac je humanitarno pomogao nizu potrebitih od Udruga za palijativnu skrb Sierra, Centra za autizam, Dječje udruga hrabrost D.U.H, Sve za nju do niza socijalno ugroženih obitelji.

Dođite na Dječji dobrotvorni buvljak 6.5.2017. u 11 sati na Trgu Francuske republike i opremite se opremom i robicom za djecu, igračkama ili odjećom za trudnice jer sav prihod od prodaje ide za Odjel za rodilje i babinjače Kliničke bolnice Sveti Duh.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.