Roditelji Zanimljivosti 28. rujna 2020.

Besplatna radionica za klince: Kako otjerati strahove, tuge, ljutnje i sve ostalo što ih tišti

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dovedite nam klince, male i velike na besplatno predavanje u subotu 3.10. u Zagrebu. Uvest ćemo djecu u čaroban svijet EFT-a (Tehnike Emocionalne Slobode ili popularno Tapkanje). Naučit ćemo ih kako tapkanjem otjerati strahove, tuge, ljutnje i sve ostalo što ih tišti

Živimo u nesigurnim, nepredvidljivim vremenima u kojima je i nama odraslima lako izgubiti balans, vjeru, samopouzdanje. Ne zaboravimo da sve to s nama prolaze i proživljavaju naša djeca.

Danas je naglasak na "uspjehu", "savršenstvu", djeca su pod pritiskom u školi, na društvenim mrežama, ponekad i u kući i na ulici... Bavimo se njima tako da ih vozimo od škole do treninga i drugih aktivnosti i propuštamo im dati najvažnije - prostor i vrijeme da se bave sobom, svojim emocijama, mislima, svojim samopouzdanjem na dubljoj razini. Vama treba vrijeme za sebe, treba vam mir. Isto treba i našoj djeci.

Dajmo djeci to što nam svima treba - radost, mir, samopouzdanje, osjećaj ispunjenosti, zadovoljstva. Da bismo sve to imali trebamo "otpuhati" sve ono što nas sprječava da to živimo.

Dovedite nam klince, male i velike na besplatno predavanje u subotu 3.10.2020. u Zagrebu. Uvest ćemo djecu u čaroban svijet EFT-a (Tehnike Emocionalne Slobode ili popularno Tapkanje). Naučit ćemo ih kako tapkanjem otjerati strahove, tuge, ljutnje i sve ostalo što ih tišti. Mi znamo kako otpuhati teške misli, nepodržavajuća uvjerenja, "bljak" osjećaje bilo da su strahovi, tuge, bjesovi, razočarenja... I tu smo da to znanje damo našoj djeci.

Nudimo vam dva termina.

S malima ćemo pričati zanimljive priče da im lakše sve približimo. S velikima ćemo drugačije jer su "preveliki" za bajke. Iako smo ih podijelili po uzrastu, slobodno sami kao roditelji procijenite da li bi vaše dijete radije slušalo priče ili je spremno poslušati i malo znanstveniju pozadinu priče. Upišite datum i vrijeme u kalendar i poklonite svojoj djeci nešto neprocjenjivo!

Ulaz je slobodan! 

 | Author: Promo Foto: Promo

Često kažemo da na djeci ostaje svijet. Baš ih zato trebamo podržati i osnažiti! Pomozimo im da grade bolji svijet u samopouzdanju, radosti i ljubavi.

Djeca od 6 do 10 godina - 12:00 do 13:30
Djeca od 10 do 15 godina - 14:30 do 16:00

Zbog ograničenog mjesta u dvorani prijave su obavezne. Šaljite prijave na: martina.bonumvox@gmail.com ili putem weba: https://eft-croatia.com/eft- treninzi/eft-grupni-rad/

NAPOMENA:

Roditelji mogu slušati predavanje zajedno s manjom djecom ako to žele. Veće klince ostavljate same. Djeci će biti omogućen propisani razmak u dvorani i dezinficiranje ruku.

Predavanje vodi Martina Tišljar, međunarodno priznati Licencirani EFT Trener i napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. Na predavanju sudjelovat će i nekoliko predivnih asistentica, licenciranih praktičara EFT-a, među kojima ima i profesorica i defektologinja.

Tehnika Emocionalne Slobode dokazala je svoju učinkovitost mnoštvom znanstvenih studija, a da ne spominjemo milijune i milijune svjedočanstva onih koji prakticiraju EFT.

EFT kao alat pomaže i odraslima i djeci. Sve je više prisutan u školama i vrtićima. Jedno od značajnih imena danas u svijetu EFT-a kada se radi o djeci je Dr. Peta Stapleton. Napravila je mnoštvo studija koja dokazuju učinkovitost EFT-a u radu s djecom. Približila ga je ne samo djeci već i učiteljima, profesorima i ostalim profesijama koje rade s djecom. Rezultati su čudesni i EFT zaslužuje biti više na pozornici i u našoj Hrvatskoj.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.