Roditelji 01. ožujka 2022.

Tražimo Super Tatu! Prijavi tatu i osvoji vrijedne nagrade!

Foto: shutterstock ;Otvaramo natječaj za prestižnu titulu Super tata 2022. na portalu missMama

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S veseljem otvaramo natječaj za prestižnu titulu "Super Tata 2022." na portalu missMama. Ove godine pokrovitelj projekta je Pepco koji nagrađuje pobjednika!

Pepco i missMAMA traže Super Tatu!

Super Tata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svojom djecom, tata koji od običnog sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. 

Super Tata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment, onaj je koji istovremeno tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.  Tražimo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića. Pozivamo sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijatelje i prijateljice da prijave svoje omiljene očeve za ovu prestižnu titulu Super Tate.

Super nagrade za Super Tate i finaliste u 3 kategorije

Tatu možeš prijaviti u sljedećim kategorijama:

  • Tata koji premata
  • Tata animator
  • Tata uspavljivač.

Pobjednika očekuje vrijedna nagrada i najbolja titula na svijetu!

Kako prijaviti Super Tatu? 

Ovo je jedinstvena prilika da zajedno zahvalimo najvažnijim muškim osobama u životu naših mališana i nagradimo ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - ulogu oca.

Ispuni obrazac ispod članka i opiši nam zašto je baš tvoj kandidat Super Tata, a na temelju pristiglih prijava izabrat ćemo po tri finalista u tri kategorije. Kategorije u kojima možeš prijaviti omiljenog tatu su:

Tata koji premata 

Tata koji premata izvlači pelene iz rukava spretno kao mađioničar svoje rekvizite. Bebače spretno svlači, kupa, briše i oblači. Mališani su uz njega uvijek spremni za nove avanture. Prijavi tatu u kategoriji 'Tata koji premata'.

Tata Animator

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet. Prijavi tatu u kategoriji 'Tata Animator' .

Tata Uspavljivač

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan. Prijavi tatu u kategoriji 'Tata Uspavljivač' .

Nakon što redakcija pročita sve pristigle prijave predstavit ćemo tri finalista u svakoj kategoriji, a putem javnog glasovanja odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji. Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  Potraži obrazac ispod članka i prijavi svog Super Tatu u jednoj od tri kategorija! Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Nagradni natječaj je završen.

U kategoriji Tata koji premata pobjednik je Josip Škalec.
U kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić.
U kategoriji Tata animator pobjednik je Marko Katavić.
Pobjednik natječaja “Postani Super tata 2022” je Jurica Katić.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.