Roditelji Tatina zona 09. kolovoza 2019.

'Svjetlo mojih očiju'! Ricky Martin prvi put pokazao kćerkicu

Foto: Instagram/ricky_martin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za strane je medije Martin priznao da je nakon blizanaca, koji su se rodili 2008. godine, poželio imati i djevojčicu te da sanja o velikoj obitelji

Pjevač Ricky Martin, napokon je objavio fotografiju svoje sedmomjesečne kćeri, Lucie.

"Svjetlo mojih očiju", napisao je ponosni otac ispod fotografije s Instagrama. Njegov suprug, slikar Jwan Yosef, također se nalazi na objavljenoj fotografiji na kojoj mu malena Lucia sjedi u krilu. Lucia je treće dijete popularnog 47-godišnjeg pjevača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Kći Rickyja Martina Lucia je rođena na Badnjak 2018. godine, točno na njegov 47. rođendan i malena Lucia došla mu je kao najljepši poklon. Yosef je tada napisao kako su se i roditelji i braća preslatke djevojčice, blizanci Matteo i Valentino, zaljubili u novog člana njihove obitelji.

Za strane je medije Martin priznao da je nakon blizanaca, koji su se rodili 2008. godine, poželio imati i djevojčicu te da sanja o velikoj obitelji. Latino pjevač objasnio je da želi svima pokazati da je njihova obitelj normalna kao i sve ostale, što uči i svoju djecu. 

trudnica, prijateljice Možda te zanima... Surogat majčinstvo - da ili ne? Trudnoća

"Želim da kada ljudi pogledaju mene i moju obitelj da kažu 'Nema ništa loše u tome'. To je moja misija i misija moje djece",  rekao je Ricky Martin, koji svoju obitelj naziva 'modernom'.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina0202

    To je on na slici a ne njegov suprug.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.