Roditelji Tatina zona 06. ožujka 2019.

Profesor za pet: Pričuvao bebu studentu i postao zvijezda

Foto: Twitter/TheOriginal™
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Postoji neka ideja o tome što znači biti student, ali ne razmišljamo o načinima podrške onima koji su istovremeno studenti i roditelji. Zajednica je važna', rekao je profesor kojeg je internet zbog simpatične geste prozvao herojem

Nathan Alexander je 34-godišnji profesor matematike na Morehouse koledžu u Atlanti. Proveo je godine usađujući znanje i vještine vodstva u svoje studente, a sada cijeli svijet uči lekciji podrške novim roditeljima. 

Naime, jedan od njegovih studenata, Wayne Hayer došao je na nastavu sa svojom bebom objašnjavajući profesoru kako je ostao bez dadilje u zadnji čas te nije imao izbora nego dovesti svoju djevojčicu na nastavu. 

Profesor Možda te zanima... Suosjećajnom gestom profesor oduševio samohranu majku Roditelji

Profesor je novom tati odmah ponudio jednostavno rješenje i rekao mu da nema problema, da će on držati bebu u naručju kako bi tata mogao koncentrirano pratiti nastavu

Simpatičnu situaciju studenti su ubrzo snimili te je zahvaljujući društvenim mrežama fotografija profesora s petomjesečnom djevojčicom ubrzo obišla cijeli svijet.

"Nisam otac tako da sam se brinuo hoće li beba početi plakati, ali sve je prošlo savršeno. Bila je jako dobra. Kad je zaspala, rekao sam studentima da sam vjerojatno postao dosadan", našalio se simpatični profesor. 

'Muž i ja studiramo, a nemamo kome ostaviti dijete na čuvanje'

Nakon ove lijepe geste, nije iznenađenje da se mnogo studenata javilo i potvrdilo kako je Nathan njihov najdraži profesor. 

Čak se javila i Wayneova supruga i majka djevojčice te se zahvalila svim komentarima podrške i dodala kako su ona i njezin suprug novi roditelji te kako Wayne radi čak dva posla uz studiranje. Također se zahvalila profesoru za razumijevanje i suosjećanje

Profesor s bebom na leđima Možda te zanima... Profesor uspavao bebu studentice i nastavio predavanje s bebom u nosiljci Beba

"Postoji neka ideja o tome što znači biti student, ali ne razmišljamo o načinima podrške onima koji su istovremeno studenti i roditelji. Zajednica je važna. Želim živjeti u svijetu gdje se Wayne može spremiti za ispit unatoč tome što mu nitko ne može pričuvati dijete", rekao je profesor kojeg je internet prozvao herojem. Mi se u potpunosti slažemo. Da je barem više ovakvih lijepih priča!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.