Roditelji Tatina zona 30. rujna 2014.

'Brak i roditeljstvo za mene su pravo otkriće'

Robert Kurbaša, sin, Kupid
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumac Robert Kurbaša, tata 14-mjesečnog Marka Ilije, za Klokanicu otkriva što mu je važno u odgoju sina te što sve djeci i roditeljima nudi zabavno edukativni centar Kupid, koji je u Zagrebu otvorio s glumicom Doris Pinčić Rogoznica

Splitski glumac Robert Kurbaša, koji se oženio u veljači prošle godine, prije 14 mjeseci postao je otac, naime njegova supruga Kristina u srpnju prošle godine rodila je sina Marka Iliju. "Moram priznati da su roditeljstvo i brak za mene otkriće. Da sam znao, bilo bi to i ranije", kaže glumac koji u intervjuima često ističe da su mu brak i roditeljstvo promijenili život na bolje, a bio je i uz suprugu na porodu.

"Kristinin porod nije bio baš lagan i drago mi je da sam bio uz nju cijelo vrijeme. Pa ipak, taj trenutak kad je Marko Ilija došao na svijet, jednostavno je zasjenio sve ostalo", otkriva glumac i opisuje kako razmišlja o odgoju svog sina:

Robert Kurbaša, sin | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

"Odgoj djeteta je nama jedna sasvim nova priča i mislim da roditelji najbolje odgajaju djecu ako i sami rade na sebi. Činjenica je da živimo u problematičnim vremenima i potrebno je odgojiti nadčovjeka samo da ostane i postane normalno ljudsko biće. No to je zadatak koji nas veseli", kaže 37-godišnji glumac koji sa suprugom i sinom živi u obiteljskom stanu u Zagrebu.

"Ljeti nastojimo čim više vremena provesti u Splitu jer nam je tamo najuža rodbina, a i more je puno bliže. Zapravo sam prethodnih godina puno češće putovao na toj relaciji, ali sada mogu reći da sam se skrasio u Zagrebu", priča.

Igraonica i rođendani u Kupidu

Glumca za glavni grad veže i Zabavno edukativni centar Kupid koji je prošle godine otvorio s kolegicom glumicom i kolumnisticom Klokanice, Doris Pinčić Rogoznica.

"Doris i ja upoznali smo se kroz rad na predstavi Lutka kazališta Gavran. Odlučili smo svoje iskustvo roditeljstva nekako povezati uz glumački poziv pa je bilo logično da napravimo Kupid, zabavno edukativan centar u kojem bi se događale razno razne kreativne stvari. Tako danas imamo bogatu ponudu tematskih rođendana, od znanstvenih fora rođendana preko karaoke showa i mađioničara, djembe bubnjeva, do rođendana sa zmijama, pilates za trudnice i naravno dramski studio", opisuje glumac zabavno edukativni centar Kupid koji se nalazi na 1. katu zagrebačkog Arena centra.

Robert Kurbaša, sin, Kupid | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

"Nudimo i uslugu čuvanja djece, a uskoro nam dolazi i aplikacija uz pomoć koje na mobilnom uređaju svaki roditelj u bilo koje doba može vidjeti svoje dijete kako se bezbrižno igra i uči u našem prostoru", objašnjava Robert i ističe da Kupid surađuje s mnogim eminentnim udrugama i tvrtkama kao što su Violeta i Centar Prirodno roditeljstvo.

Također, dodaje i da raspolažu sa stručnim kadrom, a sve u interesu pružanja čim bolje i kvalitetnije usluge. "Kupid je jednostavno jedna ozbiljna zezaonica", kaže.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.