Roditelji 13. ožujka 2022.

Tata Marko: "Nema boljeg poklona od dječjeg osmijeha, to je nagrada za sve što činiš"

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Marka Katavića, finalista u kategoriji Tata animator, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što nam je o očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata animator i pomozi nam da odaberemo Super Tatu! 

Tata animator: Marko Katavić

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata? 

Tata je prijatelj, učitelj, uzor. Kad prvi puta postaneš tata, bojiš se. Polako s vremenom vidiš koliko si potreban u životu svog djeteta. Sam sebe iznenadiš koliko znaš pjesmica, igara. Troje djece me naučilo samo jednu stvar, nema boljeg poklona od dječjeg osmijeha, to je nagrada za sve što činiš. 

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji? 

Sa obitelji je najljepše u prirodi, šetnja šumom, plažom, livadom. Biti tata znači biti spreman odgovoriti na tisuću pitanja dnevno. Najdraže mi je prihvaćanje mojih odgovara i gledanje kako polako uz nas stvaraju svoj svijet.

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu? 

Najljepše ih je na kraju dana poljubiti i zagrliti zadovoljne i sretne.

Što biste poručili drugim očevima? 

Djeca trebaju uzor, prijatelja, tatu... Vrijeme prebrzo leti i treba iskoristiti svaki trenutak da im pomognemo stvoriti što ljepšu sliku života. Kada porastu, ispunjeni smo mi, a djeca lakše preskaču prepreke života.

Pitali smo i mamu zašto Marko Super Tata.

Zašto je Vaš suprug/partner Super Tata? 

Marko je super tata jer uz svoje obaveze na poslu ima vremena biti ono što djeca najviše trebaju - super heroj!

Koliko Vam partneri olakšavaju svakodnevne obaveze? 

Svakodnevno nailazimo na mnogo obaveza, koje uspješno zajednički rješavamo. Priprema hrane,održavanje kuće, igre s djecom, školske obaveze, odlazak na nogomet, plivanje.... Učenje prvih riječi i puzanja.... Šetnja.... Uz troje djece, zajedničkim snagama sve se stigne.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji. Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasaj za Super Tatu Marka!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.