Roditelji 16. ožujka 2022.

Tata Luka: Biti tata znači puno odricanja, ali ono što dobiješ je neprocjenjivo!

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Luku Slemenšeka, finalista u kategoriji Tata uspavljivač, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što nam je o očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata uspavljivač i pomozi nam da odaberemo Super Tatu! 

Tata uspavljivač: Luka Slemenšek

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata? 

Biti tata nije jednostavan posao. Kad dođe dijete život se okrene. Nema više one slobode koju si do sada imao, niti ludih noći koje si vani provodio. Lude noći i dalje budu neprospavane, ali razlika je u tome što silno želiš spavati. Biti tata je puno odricanja, ali zato ono što dobiješ je neprocjenjivo. Naša djeca nisu jedna od onih koja prespavaju noć, pa sam o sebi saznao da mi uopće ne treba puno sna kako bih funkcionirao. 

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji? 

Najdraže u ulozi tate je kad ti klinac (2 godine) kaže: ' ja sam tvoja jubavv '. Najviše volimo izlete. Bilo to malo u šetnju, planinarenje, na more ili samo odlazak na kavu.

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu? 

Lovro i ja se volimo gnjaviti. To je kombinacija hrvanja i škakljanja. Često je na granici suza i smijeha, a u svakom slučaju je jako glasna. 

Što biste poručili drugim očevima? 

Mi to možemo! Još samo 18 godina pa bude valjda lakše.

Pitali smo i mamu zašto je Luka Super Tata.

Zašto je Vaš suprug/partner Super Tata? 

Moj suprug Luka je Super Tata jer nakon napornog radnog dana dolazi k nama (beba, stariji brat i žena), a nas tri vage mu ne damo mira. Od očekivanog odmora eventualno dobije odlazak u dućan. 

Koliko Vam partner olakšava svakodnevne obaveze? 

Olakšava mi mnogo toga. Čuvanje klinaca,  duge šetnje dok si ja nešto obavljam ili jednostavno preuzimanje noćnih uspavljivanja kada mama poželi izaći s frendicama. 

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji. Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasaj za Super Tatu Luku!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.