Roditelji 14. ožujka 2022.

Tata Ivan: "Za mene je biti tata jedan od najljepših poslova na svijetu!"

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Ivana Tolića, finalista u kategoriji Tata koji premata, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što nam je očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata koji premata i pomozi nam da odaberemo Super Tatu! 

Tata koji premata: Ivan Tolić

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata? 

Kako kaže jedna poslovica: "Za mene je biti tata jedan od najljepših poslova na svijetu, uzevši u obzir da je plaća čista ljubav!" I to zaista tako i jest, u punom smislu riječi. Ništa mi na svijetu nije važnije nego vidjeti moje dijete sretno, zdravo i ispunjeno. Nikada prije, dok nisam bio tata, nisam mislio da je moguće ne prespavati noć, a funkcionirati cijeli dan i tako iz dana u dan. No, od kad sam postao tata vidim da to i nije toliko strašno. Shvatiš da više nisi važan ti, nego to maleno stvorenje koje ti se uvuče pod kožu i jednostavno tamo čitav život ostane. 

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji? 

U ulozi tate najdraže mi je kad me moje dijete zove TATA! Eto, to mi je najdraže! Nema ljepšeg osjećaja nego znati da si jednom malom biću sve na svijetu i da u tebi vidi sve! Sa svojom obitelji jednostavno volim provoditi vrijeme. Nema nešto određeno što volim raditi s njima jer volim raditi sve što njih čini sretnim. Ali ako bih baš morao izdvojiti jednu stvar onda je to naše zajedničko večernje druženje i čitanje prije spavanja. 

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu? 

Najljepši trenutak mi je kada dođem s posla, a moja djevojčica mi dotrči u zagrljaj i poljubi me. Tih se par minuta ne odvaja od mene, a meni je srce prepuno.

Što biste poručili drugim očevima? 

Drugim očevima bih poručio da kad god mogu provode vrijeme sa svojom djecom. Oni to pamte. Odrast će nam jako brzo, i zato ostavite daljinski i pivo, spustite se na pod i igrajte se sa svojim djetetom. Kad zaspu onda popijte pivo u miru.

Pitali smo i mamu zašto je Ivan Super Tata...

Zašto je Vaš suprug/partner Super Tata? 

Jer je uvijek tu kad ga zatrebamo. Za nas je dostupan od 0-24 h, unatoč svim obavezama. Kćerka Maja mu je na prvom mjestu. Kad ja (supruga) radim, njih dvoje imaju svoje vrijeme koje koriste najbolje što mogu. Vozaju se, šetaju, igraju različite igre, čitaju knjige, kupaju se, uspavljuju. Zaista, bez lažne skromnosti, najbolji je tata na svijetu i zahvalni smo dragom Bogu što ga imamo.

Koliko Vam partner olakšava svakodnevne obaveze? 

Jako, jako puno. Nikada nije prigovorio što mora ponekad obaviti kućanske poslove, jer oboje smo zaposleni pa se dogovaramo tko će što obaviti. Odlično se nadopunjujemo i nikada mu nije teško pomoći, niti oko djeteta, niti oko kuće. Bar kaže da nije!

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji.Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasaj za Super Tatu Ivana!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.