Roditelji Sretna mama 05. travnja 2016.

Reakcija djevojčice na vijest da će tata postati žena

fb
Foto: Facebook/Shalee Olivia Ellis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Shalee Olivia Ellis snimila je reakciju kćeri na vijest da se tata ne osjeća dobro kao dečko, da će pustiti kosu, nositi žensku odjeću i šminkati. 6-godišnja Layla predivno je prihvatila novost

Shalee Olivia Ellis, majka je dvoje djece iz Pennsylvanie. Snimila je reakciju svoje 6-godišnje kćeri Layli kad joj je rekla da je njen tata transrodna osoba i da želi postati žena. Shalee i njen suprug, sada supruga, Mallory u braku su tri godine i Shalee u potpunosti podržava njenu odluku.

Shalee na snimci kaže kako se tata ne osjeća sretan kao dečko i kako mu moraju pomoći da postane osoba za koji mu njegov mozak i srce kažu da zapravo je. Objašnjava joj kako su išli kupiti tati novu žensku odjeću i šminku koju će sad koristiti. Pitala je Lalylu što misli o svemu tome, na što je preslatka djevojčica odgovorila da joj je to u redu i da joj se sviđa tatino novo ime Mallory.

Djeca vole bez predrasuda i ovaj video to savršeno prikazuje.

I have been asked several times about how Layla responded to being told about her dad being transgender. I turned my camera on half way through the conversation, and this is what ensued. #unconditionallove #transgender #hatredistaughtETA: this is from early January. 󾌵

Posted by Shalee Olivia Ellis on Thursday, 24 March 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.