Roditelji Sretna mama 29. studenoga 2019.

Nevena Rendeli Vejzović emotivnom porukom kćerkici čestitala prvi rođendan

Foto: Screenshot: Nevena Rendeli Vejzovic/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Prije godinu dana na svijet je došla ova moja nasmijana i najmlađa mrvica. Proletjela je godina, a ona već hoda, priča. Još malo će me pitati do koliko može ostati vani", napisala je Rendeli Vejzović.

Nevena Rendeli Vejzović na Instagramu, sa više od 43.000 pratitelja redovito dijeli fotografije, kako one s poslovnih događanja tako i one obiteljske.

Majka triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare te malene Vite, jučer je objavila emotivnu poruku upravo svojoj najmlađoj kćerkici - "nasmijanoj i najmlađoj mrvici" te joj čestitala rođendan.

Objava se sastoji od nekoliko fotografija malene Vite, a sakupila je više od 2.800 komentara. Mnogi su se pridružili čestitci te zaželjeli sve najbolje malenoj djevojčici. 

"Prije godinu dana na svijet je došla ova moja nasmijana i najmlađa mrvica. Proletjela je godina, a ona već hoda, priča. Još malo će me pitati do koliko može ostati vani. Kod nje se stvarno pokazalo "Nomen est omen", Vita ide kroz život brže nego mama i tata to mogu podnijeti! Sretan rođendan našoj najmanjoj ljepotici", napisala je Rendeli Vejzović.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.