Roditelji Sretna mama 12. lipnja 2019.

Neobične ozljede: Sve više mama dolazi u bolnicu sa slomljenim nosem

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Dala sam djeci sve. Rodila sam ih carskim rezom, imam podočnjake, ali nisam mislila da će mi uzeti i nos'

Ovi mališani su pravi boksači!

Njujorški liječnici tvrde da je u porastu broj majki s ozljedama nosa koje su im nanijela upravo djeca, a za to krive povezujuće roditeljstvo. "Mame stalno dolaze zbog slomljenih noseva", rekao je dr. Norman Rowe, plastični kirurg koji smatra da bi uz nosiljke trebalo dolaziti upozorenje jer su u njima djeca u idealnoj poziciji da roditeljima nanesu bolne ozljede nosa. Iako će mnogi na prvu ovakve ozljede pripisati živoj djeci koja proživljavaju izljeve bijesa, one su zapravo posljedica zajedničkog spavanja i nošenja djece u nosiljkama.

mama beba Možda te zanima... Bebi je mjesto u maminom naručju Beba

Zajedničko spavanje i maženje mogu dovesti mamine noseve u opasnost. Upravo tome svjedoči Alexandra Sowa. Njezin dvogodišnji sin Henry joj je ni manje ni više nego dva puta polomio nos

"Bio je to savršen obiteljski trenutak. Mazili smo se i grlili i onda me iznenada nespretno udario u lice", rekla je Alexandra.  "Dala sam djeci sve. Rodila sam ih carskim rezom, imam podočnjake, ali nisam mislila da će mi uzeti i nos", našalila se.

mama i beba spavaju zajedno Možda te zanima... Zašto bebe ne bi smjele spavati same? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.