Roditelji Sretna mama 23. kolovoza 2015.

Nemojte nikad izgubiti romantičarku u sebi

žena muškarac ljubav
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trudnoćom ili dolaskom djeteta mnoge se stvari promijene, ali uvijek bi trebali pokušavati naći i zadržati dah romantike u svom životu

Kad žene zatrudne ili postanu majke, često zanemaruju odnos s partnerom. Istina je da se mnoge stvari promijene, ali uvijek bi trebali pokušavati naći i zadržati dah romantike. Ponekad to nije lako: osjećate se veliko, nemate volje ići do dućana (a kamoli skuhati romantičnu večeru za svoje), kad uspavate djecu i vaše oči se zatvore. Na svakom odnosu treba raditi kako se ne bi ugasio. Inače se lako možete iznenaditi.

osmijeh žene | Author: Promo Foto: Promo

Takva stvar se dogodila glavnoj junakinji knjige "Osmijeh žene". Za Aurelie Bredin, privlačnu vlasnicu šarmantnog pariškog restorana, dan je počeo kao i svaki drugi. Sve dok nije shvatila da se probudila u praznom stanu. Njezin idealni momak otišao je drugoj. Aurelie tumara prelijepim pariškim ulicama i uđe u malenu knjižaru, gdje kupi knjigu istog naziva "Osmijeh žene". Prava zavrzlama nastaje kad Aurelie počne čitati knjigu i shvati kako se u romanu spominje njezin restoran i... ona! 

Za buduće mame, mame koje će to tek postati, kao i za sve koji vole ljubavne romane, ovo je pravi izbor za vas. Želite li vratiti osjećaj leptirića u trbuhu ili tražite nove načine kako rasplamsati ljubav, ovaj roman ćete s lakoćom u jednom dahu pročitati. Neka i vas ponese romantika pariških ulica!

Osmijeh žene 

Nicolas Barreau
Za Aurelie Bredin, privlačnu vlasnicu šarmantnog pariškog restorana, dan je počeo kao i svaki drugi. Sve dok nije shvatila da se probudila u praznom stanu. Njezin idealni momak otišao je drugoj. Slomljena srca, Aurelie tumara pariškim ulicama i pronalazi utočište u malenoj knjižari. U rukama joj se nađe roman Osmijeh žene Prava zavrzlama nastaje kad Aurelie počne čitati knjigu i shvati kako se u romanu spominje njezin restoran i... ona! Silno znatiželjna, pod svaku cijenu želi upoznati pisca. Jedina osoba koja ga poznaje urednik je knjige koji čini sve kako bi se uporna Parižanka konačno našla s piscem. Ili baš i ne?

Roman potražite u prodaji na kioscima za 39,90 kn i na mondo.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.