Roditelji Sretna mama 28. travnja 2014.

Na forumu dijelimo iskustva s drugim roditeljima

Mihaela Tuđen, korisnica mjeseca
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte zašto su ove četiri mame i jedna trudnica svakodnevno prisutne na forumu Klokanice! Postanite i vi dio naše zajednice, sudjelujte u raspravama na forumu i uključite se u novu društvenu mrežu za roditelje

Mihaela Tuđen, korisnica mjeseca | Author: Matija Topolovec/PIXSELL Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Želim pomoći drugim mladim mamama

Mihaelu Tuđen iz Oroslavja, mamu dvije kćeri, MijeLane, predstavili smo kao najaktivniju korisnicu na forumu u listopadu prošle godine. "Meni je bilo teško kao prvoj trudnici i mami u društvu pa sam većinu savjeta tražila na internetu i sad sam htjela dati svoj doprinos i pomoći drugim trudnicama i mamama", priča nam zašto je postala članica velike obitelji Klokanice. "Na forumu me najviše zanimaju iskustva drugih roditelja u vezi odgoja i prehrane djece te pokoji zdravi receptić za neku slasticu", kaže 27-godišnja mama.

Marija Kunac, korisnica mjeseca | Author: Goran Ferbezar/PIXSELL Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

Dijelim informacije o sniženjima

Mama dvogodišnje Ive, Marija Kunac iz Cerića, bila je najaktivnija mama na forumu u studenom. Budući da njezina kći trenutno spada u jasličku dob, ova mama na Klokanici najviše čita upravo ovu rubriku, a sudjeluje i na forumu na kojem traži i dijeli informacije o akcijama i sniženjima dječje opreme, odjeće i igračaka. "Najviše me zanima razdoblje u kojem je moja kći te volim pročitati kolumne, gdje se uvijek nađe nešto zanimljivo i zabavno. Naravno, redovito odigram i nagradne igre", kaže 28-godišnja mama.

Ines Škoić, korisnica mjeseca | Author: Mladen Škoić Foto: Mladen Škoić

Čitam apsolutno sve o bebama

Mama jednogodišnjeg Maksima, Ines Škoić bila je najaktivnija korisnica u prosincu, a od ožujka na Klokanici piše kolumnu 'Mali princ'. "Na forumu sam najaktivnija na podforumima 'Trudnoća' i 'Beba'. Na dijelu o trudnoći nastojim koliko mogu pomoći trudnicama koje imaju neke dileme koje sam i ja imala ili dijele neke strahove koji su i mene mučili u trudnoći. A na dijelu o bebama čitam apsolutno sve", ispričala nam je 30-godišnja mama iz Sesveta koja sudjeluje i u našoj kampanji.

Andrea Domić, korisnica mjeseca | Author: Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zanime me kako druge mame rješavaju probleme

"Na forum odlazim potaknuta određenim ponašanjem svog djeteta pa malo prošvrljam da vidim kako su druge mame riješile, doživjele i 'preživjele' određenu fazu u odrastanju svog mališana. Dosad sam najviše pratila podforum 'Beba', ali sve više otvaram 'Jasličku dob'. Uvijek nekako kliknem i na 'Trudnoću' jer planiram imati još djece, a tu često bude neka tema koja me zagolica. Volim podijeliti i svoja trudnička iskustva i tegobe s budućim mamama", priča mama jednogodišnjeg dječaka Vite, 29-godišnja Andrea Domić iz Zadra, najaktivnija mama na forumu u siječnju.

Blanka Japundžić, korisnica | Author: Ivica Galović/PIXSELL Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Ovdje saznajem sve o trudnoći

Najaktivnija korisnica u ožujku, buduća mama Blanka Japundžić koja cijelu trudnoću mora mirovati, vrijeme si prikraćuje na forumu Klokanice za koji kaže da joj je postao kao ovisnost. "Na Klokanici izmjenjujem iskustva s drugim trudnicama i mamama. Najviše vremena provodim na forumu 'Trudnoća', pod temama 'Kako se borite sa trudničkim tegobama?', 'Pripreme za bebu', 'Termini poroda', 'Poklon paketi za trudnice', ali tu i tamo sam aktivna i pod drugim temama, na forumima 'Beba' i 'Roditelji'", kaže 27-godišnja trudnica iz Sibinja. Uključite se i vi na naš forum!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.