Roditelji Sretna mama 03. ožujka 2016.

'Moja curica je lijepa, ne morate je žaliti'

hemangiom
Foto: Instagram/katiemcrenshaw
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Katie Crenshaw sa svojom bebom stalno se susreće s pogledima i pitanjima čuđenja, pa je svijetu odlučila pokazati da je njena kći Charlie prekrasna djevojčica unatoč hemangiomu na licu koji ima od rođenja. Na prekrasnim fotkama na Instagramu ne retušira kćerino lice niti je fotografira samo s jedne strane, a strancima koji mole da hemangiom nestane, poručuje da radije mole da Charlie izraste u samopouzdanu djevojku koja će voljeti sebe bez obzira na to kako izgleda

Ako ste se pitali što ne valja s licem ove malene djevojčice, niste jedini. Njezina mama Katie Crenshaw stalno se susreće s ovakvim pitanjima, ali sada je odlučila pokazati svijetu da je njena kći Charlie Kate prekrasna djevojčica i da je sve u redu s njenim licem unatoč hemangiomu na licu koji ima od rođenja.

Kapilarni hemangiom ili tzv. 'jagoda' velik je pet do šest centimetara i ova promjena dogodila se u vrlo ranoj trudnoći kad se bebin vaskularni sustav tek razvijao. Liječnici tvrde da je Charlien hemangiom samo estetski problem, a ona uzima lijekove za sprječavanje daljnjeg rasta što bi joj moglo poremetiti vid

No mama Katie smatra da je njena beba lijepa onakva kakva je, na fotografijama ne retušira njeno lice niti je fotografira samo s jedne strane na kojoj se ne vidi hemangiom. 

Hemangiom na licu dio je njene ljepote

"Cijelo njeno lice je moja slatka Charlie i nije važno kako izgleda. Ne morate je žaliti. Ona je zdrava beba i blagoslovljeni smo. Njezin hemangiom je toliko nevažan kao i pjegica na ruci. Ne morate ga spominjati i ne morate željeti da nestane", napisala je mama na svom blogu Twelve and Six.

"On je dio njene ljepote. Možda nikad neće nestati, i ne treba! radije bih pričala o njenom nevjerojatnom osmijehu ili njenim predivnim očima. Ne moramo svaki put pričati o njemu. Charlie je Charlie i ne moramo ga stalno spominjati i komentirati ili kritizirati ili raspitivati se o tome. Ne ljutim se zbog pogleda ljudi na ulici. Razumijem da je u ljudskoj prirodi da pogledaju kad vide nešto drugačije i različito od njih", napisala je i dodala da strancima koji mole da hemangiom nestane, poručuje da radije mole da Charlie izraste u samopouzdanu djevojku koja će voljeti sebe bez obzira na to kako izgleda.

A day in the sixties. ☀️

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on

When your brother jumps in the pic like...🤔#willybeanco #adenandanais #sophie

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on

Happy March! We are definitely feeling Springy today. Maybe a visit to the park is in order. 🌷

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on

Hey guys, got anything else I can chew on?

A photo posted by k a t i e • c r e n s h a w (@katiemcrenshaw) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.