Roditelji Sretna mama 17. rujna 2021.

Mamu prozvali neodgovornom nakon što je priznala da je ostavila svoju 3-godišnjakinju u parku i otišla na wc

Foto: Daniel Reinhardt/DPA/PIXSELL ; Dijete u parku
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Postupak mame izazvao je žustru raspravu na društvenim mrežama...

Jedna se mama iz Velike Britanije našla na meti kritika nakon što je ostavila trogodišnju kćer samu u parku kako bi obavila nuždu u obližnjem toaletu. Na roditeljskom forumu opisala je situaciju u kojoj se našla, prenosi Kidspot

"Čim smo došle u park, obje smo morale na WC. Ona je svoje obavila, rekla sam joj da me čeka, ali ona je otrčala na igralište. Odbila me je čekati. Bila je bez mene dvije minute", napisala je majka te dodala da je njezina kći vrlo samostalna i samouvjerena. 

Potom je zatražila savjet drugih mama. Zanimalo ju je što bi drugi napravili u toj situaciji, odnosno smatraju li da je pogriješila kada je ostavila dijete bez nadzora u parku. Mnoge su majke osudile njezin postupak te kazale da dijete nikada ne bi smjelo biti ostavljeno u parku bez nadzora.

Možda te zanima... "Ljudi me osuđuju jer stavljam sebe na prvo mjesto, ali ako su vam djeca jedini prioritet, mislim da morate preispitati svoj život!" Roditelji

 "Samo trenutak je dovoljan da dijete padne, ozlijedi se, da ga netko otme ili da pobjegne. Ne biste je trebali ostavljati samu ni sekunde. Mora naučiti da ne može otići ako ste joj rekli da vas čeka", napisala je jedna osoba zapanjena njezinom odlukom. Druga žena se također složila s navedenim. "Nemojte to nikada raditi. Nikad ne znate tko vreba na dijete", napisala je. 

Mnoge mame su je prozvale neodgovornom i nepromišljenom. "Trogodišnje dijete ne može samostalno donositi odluke. Očito je da ovdje nedostaje roditeljske brige i nadzora".

Jedna je majka napisala: "Ona je dijete od tri godine, a ti si roditelj. Jako nepromišljeno", a druga je dodala: "Nema šanse da dijete ostavim bez nadzora u parku, previše je mogućnosti za katastrofu". "Ako je pobjegla iz WC-a, trebala si pojuriti za njom i vratiti je. Tko je ovdje roditelj?" još je jedan komentar zaprepaštene mame. 

Je li postupak ove mame opravdan? Napiši nam svoje mišljenje u komentarima. 

 

Možda te zanima... Mama je svoju sobu proglasila zonom bez dojenja, a razlog će te iznenaditi Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.