Roditelji Sretna mama 13. travnja 2019.

Malena Balie Dee je copy/paste mame Elle

Foto: Instagram/elladvornik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografije su dobile skoro 30 tisuća lajkova, a obožavatelji su bili složni u jednome - Ellina kći Balie je mamina kopija.

Ella Dvornik na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija na kojima je još beba, a na jednoj od slika je i njen otac Dino Dvornik

Možda te zanima... Ella Dvornik podigla prašinu: 'Zašto je Balie na lancu?' Vrtić

Throwback fotke postale su Instagram hit, a istim ponekad ne može odoljeti niti poznata blogerica Ella Dvornik. Objavila je fotografije iz djetinjstva s tatom Dinom te napisala:  “Dok nisam ovo vidjela mislila sam da Balie liči samo na Charlesa,a sada bogmeee khmmmm“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Debeli Throwback 🥰😍

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Fotografije su dobile skoro 30 tisuća lajkova, a obožavatelji su bili složni u jednome - Balie je mamina kopija. 

"Dok nisam ovo vidjela mislila sam da Balie sliči samo na Charlesa, a sada bogme mala Ella. Balie je ista ti. Dvornikovi geni su toliko dominantni da je teško to nadmašiti", poručili su obožavatelji.

"Prva fotografija s tatom Dinom kao da je Balie", “Balie pljunuta ti“, “Pa Balie je copy paste“, “Balie je tvoja kopija”,  samo su neki od komentara.

Možda te zanima... Ella Dvornik nasmijala objavom o tipovima mama koje se savjetuju na Internetu Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy09099

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je Dr. KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.