Roditelji Sretna mama 25. siječnja 2017.

Glumica o samohranom majčinstvu: 'Ne treba mi muškarac'

January Jones slavna mama
Foto: Meleah Loya/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna glumica progovorila je o ljepoti majčinstva te izjavila kako je ponosna što je samohrana majka. Priznaje kako joj je teško uskladiti posao i obiteljski život, no naglašava kako joj je sin uvijek na prvom mjestu

Kada je 2011. godine rodila sina Xandera, 38-godišnja glumica January Jones odbila je otkriti identitet djetetovog oca. I više od pet godina kasnije, glumica i dalje ističe kako ne treba muškarca u životu, a za časopis Red otkrila je kako ne žali ni za čim te da je ponosna što je samohrana majka.

„Ne vjerujem u žaljenje. Samo se trudim biti bolja osoba, bolja mama“, izjavila je glumica za časopis. Također je otkrila kako joj prijatelji stalno pokušavaju namjestiti nekoga, no to im ne polazi za rukom. „Nema šanse, ako upoznam nekoga i izađemo - u redu, ali ne mislim pod svaku cijenu tražiti muškarca", te dodaje „Nakon što sam rodila Xandera, otišla sam na par spojeva i zaključila da bih radije spavala kod kuće, gledala televiziju ili se družila sa svojim sinom.“

'Zbog sina sam promijenila posao i stil života'

„Dobro je imati snažne žene oko dječaka", nastavlja ona. „Da bi ga naučile da poštuje žene. On nema mušku osobu u svom životu koja mu govori da ne plače ili da baca loptu kao djevojčica. Sve one ružne stvari koje tate ponekad slučajno izgovore."

Priznaje kako nije lako biti samohrana majka te da je teško uskladiti posao i obiteljski život, no naglašava kako joj je dijete uvijek na prvom mjestu i da ne pristaje na kompromise kad je o njemu riječ.

5 savjeta za samohrane majke

Svakako, biti roditelj najljepši je, ali i najteži zadatak, Uskladiti obitelj, posao i djecu teško je za sve roditelje, a posebno za one samohrane. Samohrane mame svakodnevno se hvataju u koštac s dvostrukim izazovima, zbog čega u najmanju ruku zaslužuju naklon do poda. I ako su ikada osjećale tugu ili sram zbog svog statusa, Laura Lifshitz, kolumnistica portala Pop Sugar tvrdi upravo suprotno i donosi 4 razloga zašto bi se time trebale ponositi!

This one goes out to us my son.. 5yrs ago today I became whole because you came into this world.

A photo posted by January Jones (@januaryjones) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.