Roditelji Sretna mama 07. studenoga 2013.

Darujemo vam knjigu tjedna!

obitelj knjiga
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Od sada vam redovito preporučujemo knjigu tjedna, a ovog puta to je knjiga 'Velika pitanja malih ljudi', koju vam i darujemo! U raspravi ispod članka do srijede 13. studenog u 11 sati napišite nam koje je najneobičnije pitanje koje vas je vaše dijete pitalo i što ste mu vi odgovorili, a mi ćemo odabrati pet odgovora i nagraditi ih ovom zabavnom i mudrom knjigom

Kako bismo vam predstavili nove naslove iz područja roditeljstva i literature za djecu, od sada vam svakog četvrtka donosimo jednu knjigu tjedna. Preporučivat ćemo vam knjige za koje smatramo da vam mogu biti zanimljive i korisne u različitim fazama roditeljstva, ali i one u kojima će uživati vaša djeca. 

Velika pitanja malih ljudi | Author: Planetopija Foto: Planetopija

Ovog tjedna predstavili smo knjigu 'Velika pitanja malih ljudi' u izdanju Planetopije i prenijeli četiri zanimljiva dječja pitanja i odgovore 'nekih jako pametnih ljudi', koje je prikupila autorica Gemma Elwin Harris. Možete ih pročitati u članku Četiri velika pitanja malih ljudi, a kako biste saznali još pametnih odgovora na neočekivana dječja pitanja, darujemo vam pet primjeraka ove mudre i zabavne knjige

Da biste osvojili knjigu, u raspravi ispod članka napišite nam koje je najneobičnije pitanje koje vas je vaše dijete pitalo i što ste mu vi odgovorili, a mi ćemo odabrati pet odgovora i nagraditi ih. Natječaj traje od četvrtka 7. studenog do srijede 13. studenog u 11 sati.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, kao i za komentiranje članaka i sudjelovanje u forumu, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako već niste - registrirajte se!

Objava dobitnika je u srijedu, a dobitnici će biti obaviješteni i putem e-maila.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.