Roditelji Sretna mama 20. srpnja 2015.

Briga o sebi kao temelj zdravog majčinstva

mama majka sin
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cilj radionice je ukloniti mit da je briga o sebi sebičnost. Namijenjena je majkama te budućim majkama i svima onima koji imaju poteškoća u usklađivanju obaveza, potreba i želja unutar obitelji

Mnoge se žene u želji da zadovolje potrebe djeteta te ostatka obitelji nađu u začaranom krugu očekivanja od same sebe te ostalih članova. Briga o sebi pretpostavlja preuzimanje odgovornosti za sebe i svoje granice. U četvrtak 23.07.2015. od 17 do 20 sati pozivamo vas na radionicu "Briga o sebi kao temelj zdravog majčinstva" koji organizira Psihološki centar Razvoj.

Radionica ima za cilj osvijestiti vlastite granice te ponuditi na koji način brinuti o sebi da to nije ugrožavajuće za druge. Također, cilj je ukloniti mit da je briga o sebi pretpostavlja sebičnost. Voditeljica radionice je Lina Đulvat, geštalt psihoterapeutkinja, s višegodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom radu s pojedincima na unapređenju kvalitete života, razvoju vlastitih potencijala, partnerskih odnosa, odnosa u obitelji, te profesionalnog razvoja koja poručuje da je briga o sebi nužan preduvjet za zadovoljstvo i kvalitetne odnose u obitelji i šire.

Namijenjena je majkama te budućim majkama i svima onima koji imaju poteškoća u usklađivanju obaveza, potreba i želja unutar obitelji. Radionica je interaktivna, osnažujućeg karaktera za majke te ima za cilj pomoći i podržati ženu u brizi za sebe i zadovoljenju svojih potreba. 

lina đulvat natalija stanković | Author: Danijel Berković/PIXSELL Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Prijave traju do srijede, 22.07.2015. godine, a cijena radionice je 100 kn. Možete se prijaviti na info@psiholoskicentar-razvoj.hr ili na broj mobitela 091/3755-322.

Besplatno savjetovalište za majke poslije poroda

Na društvenoj mreži Klokanice otvorili smo Savjetovalište za majke poslije poroda, u kojem naše suradnice Natalija Stanković i Lina Đulvat direktno odgovaraju na vaša pitanja. Majke kojima je iskustvo poroda bilo neugodno, stresno, teško ili traumatično, mogu se javiti u Savjetovalište, gdje će dobiti podrškui moći proraditi neugodno iskustvo kako bi dalje nastavile život na kvalitetan i zadovoljavajući način.

Da biste se povezali s našim savjetnicama, trebate biti registrirani član Klokanice. Na naslovnici svog profila, kliknite na rubriku Prijatelji pa će vam se otvoriti tražilica u koju trebate upisati Savjetovalište za majke poslije poroda. Kroz poruke (plavi gumb) im se možete izravno obratiti sa svojim pitanjima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.