Roditelji 12. svibnja 2023.

Osvojite Bubaba by FreeON jastuk za dojenje koji vole i mame i bebe!

Foto: Instagram @freeon_hrvatska
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame. U suradnji s Baby Centrom i brandom Bubaba by FreeON poklanjamo vam multifunkcionalni jastuk za dojenje! Posjetite missMama profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje. Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Danas vam u suradnji s trgovinom dječje opreme Baby Center i brandom Bubaba by FreeON poklanjamo Bubaba by FreeON jastuk za dojenje. U Baby Centeru možete pronaći širok asortiman proizvoda za bebe s potpisom branda Bubaba by FreeON koji od 2011. godine stvara najkvalitetnije proizvode za prve i najugodnije trenutke s bebom, uključujući i udobne i mekane jastuke za dojenje koje vole i mame i bebe.

Za Bubaba by FreeON jastuke za dojenje možemo reći kako su multifunkcionalan proizvod, jer su njegove mogućnosti zaista mnogobrojne. Tijekom trudnoće bit će savršena potpora i oslonac za trbuh, zdjelicu ili leđa trudnice. Kasnije se koristi kao potpora za dojenje djeteta, uz koje će dojenje biti ugodnije i za dijete i za mamu. Kada se dijete počinje podizati od površine, jastuk može biti oslonac na koji se položi prednji dio tijela djeteta i na taj se način jačaju mišići gornjeg dijela tijela. Isto tako, jastuk može biti savršen dodatak prilikom sjedenja djeteta, igre ili samo odmaranja. 

Vjerujemo da smo vam barem malo uspjeli dočarati sve prednosti Bubaba by FreeON jastuka za dojenje kojeg možete pronaći na web stranici BabyCenter.hr. A sada je vrijeme i da ga osvojite!

Sve što trebate napraviti kako bi Bubaba by FreeON jastuk za dojenje stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku nagrade koju darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr, @babycenter_hrvatska i @freeon_hrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Objavu možete i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Igramo se do subote, 13. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!