Roditelji 25. kolovoza 2022.

Odobrile celebrity mame: Najslađi ljetni komadi za kul klince u zagrebačkom shopu Ne.Ne.Ne

Foto: Ne.ne.ne ;Najslađi ljetni komadi za kul klince u zagrebačkom shopu Ne.Ne.Ne
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskoristite ljetno sniženje i opremite svoje mališane odjećom od organskih materijala koju biraju Jessica Alba, Gwen Stefani i druge poznate mame!

Ima li što slađe od minijaturnih haljina za male kulerice ili majica s domišljatim natpisima za frajere koji se upravo pripremaju za novu sezonu u školi ili vrtiću? Svaki roditelj zna da djeca brzo rastu pa je odličan trik iskoristiti ljetna sniženja i po odličnim cijenama opremiti svoje najmlađe kvalitetnom i cool odjećom u kojoj će nesputano uživati u kreativnoj igri i brojnim aktivnostima. 

;Najslađi ljetni komadi za kul klince u zagrebačkom shopu Ne.Ne.Ne | Author: Ne.ne.ne Foto: Ne.ne.ne ;Najslađi ljetni komadi za kul klince u zagrebačkom shopu Ne.Ne.Ne

Kul odjeća s celebrity faktorom 

Mnogi roditelji danas biraju odjeću od održivih organskih materijala koja je proizvedena u skladu s etičkim principima, a osim održivosti, naglasak je i na autentičnosti. Većina ih za svoju djecu bira uniseks modele, a cilj je potaknuti klince da odrastaju neopterećeni izgledom, ali i društvenim kalupima.

Multibrend trgovina Ne.Ne.Ne. omiljena je zagrebačka shopping lokacija brojnih roditelja i klinaca u potrazi za originalnom garderobom od ekološki prihvatljivih materijala i igračkama koje traju godinama, a u web trgovini i dućanu u centru grada mogu se naći sami hit brendovi koje obožavaju i slavne mame. Tako brend Nununu nose djeca Gwen Stefani, Jennifer Garner i Bena Afflecka, Kim Kardashian i Mirande Kerr dok Mini Rodini za svoje mališane biraju Jessica Alba i Penelope Cruz. 

Multibrend trgovina Ne.Ne.Ne. omiljena je zagrebačka shopping lokacija brojnih roditelja i klinaca u potrazi za originalnom garderobom od ekološki prihvatljivih materijala | Author: Ne.ne.ne Foto: Ne.ne.ne ;Multibrend trgovina Ne.Ne.Ne. omiljena je zagrebačka shopping lokacija brojnih roditelja i klinaca u potrazi za originalnom garderobom od ekološki prihvatljivih materijala

Veliko ljetno sniženje još traje

Sad je vrijeme za kupnju kvalitetnih odjevnih komada za najmlađe: haljina od najudobnijeg organskog pamuka, majica koje pristaju uz svaku kombinaciju, bodića za bebe, hlača za šminku i za igru, šuškavaca i kabanica za prve kiše te modnih dodataka koje mala lica razvlače u veseo osmijeh. 

Na velikom ljetnom sniženju cijene proljetno/ljetnih kolekcija brendova Nununu, A Morning in Copenhagen, Mini Rodini, Snurk te Bobo Choses spustile su se do 25 posto, a za sam kraj mjeseca Ne.Ne.Ne. priprema finalno sniženje s ludo dobrim cijenama!

Za sve koji nemaju vremena za hodanje po dućanima, tu je i webshop ponuda uz besplatnu dostavu.

Veliko ljetno sniženje još traje | Author: Ne.ne.ne Foto: Ne.ne.ne ;Veliko ljetno sniženje još traje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.