Roditelji 18. svibnja 2022.

Novopečene mame vs. mame veteranke: Šaljiv video koji će te nasmijati do suza

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tova Leigh, mama i komičarka često dijeli smiješne videe o roditeljstvu. Posljednji u nizu videa, koji je napravila s kolegicom Rionom O Connor parodija je koja prikazuje razlike između novopečenih mama i onih malo iskusnijih. Video koji prenosimo u nastavku nasmijat će te do suza, garantiramo!

U videu dvije mame Leigh i Connor vode neobavezni razgovor. Leigh je utjelovila mamu veteranku, a Connor novopečenu majku. Dok razgovaraju, njihova djeca se počnu svađati. "Dušo, bez svađe, polako", govori Connor. Djeca na to ne reagiraju pa se Leigh zadere: "Rekli smo da se prestanete svađati!".

@tova_leigh We’re all doing a great job, some of us just do it a little louder (or with a hose) 😂 which one are you?! with @rionaoconnor_ #fyp #funny #parenting #momsoftiktok ♬ original sound - Tova Leigh

U sljedećem primjeru, novopečena mama Connor nježno razgovara sa svojim djetetom i doziva ga da dođe k njoj kako bi mu obrisala prljava koljena. Mama "veteranka" Leigh izvuče vrtno crijevo i poprska djecu. Kad se u idućem skeču jedno dijete ozlijedi, Connor mu želi staviti flaster, ali Leigh se ubacuje s pitanjem: "Krvari li?" Kada dijete odgovori s "ne", Leigh kaže da je sve u redu i vraća se svom telefonu. 

I u ostatku videa je prikazan sličan obrazac ponašanja, a roditelji su zaključili da je video zabavan i u potpunosti realan. "Kao majka petero djece, potvrđujem da je ovo 100 posto istinito", "Točno kao da gledam sebe s jednim djetetom i nakon rođenja trećeg", samo su neki od komentara. 

Možda te zanima... Očekivanja vs. stvarnost: Mame objavljuju realne fotke s poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.