Roditelji 07. srpnja 2021.

Medicinska sestra nazvala je četverogodišnjakinju pretilom i za sve okrivila "nezdrave" obroke koje joj mama sprema

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je ostala u šoku nakon što je medicinska sestra na sistematskom pregledu nazvala njezinu kćer pretilom i za sve okrivila "nezdrave" obroke...

Mama je ostala neugodno iznenađena nakon što je medicinska sestra, na redovnom sistematskom pregledu, nazvala njenu kćer, četverogodišnjakinju, pretilom i za sve okrivila 'nezdravu' marendu koju joj mama svakodnevno sprema. Medicinska sestra je inzistirala da joj majka u budućnosti spakira zdravije namirnice u kutiju za ručak, a potresena majka odlučila je potražiti savjet na društvenim mrežama.

Na Facebooku je podijelila fotografiju ručka za četverogodišnjakinju koji je uključivao domaću kobasicu, jogurt, štapiće od povrća, voće i sir s krekerima. Upitala je druge mame, je li tako oštra primjedba medicinske sestre zaista opravdana.

U nastavku je naglasila kako je njezina kćer u potpunosti zadovoljna, sretna i zdrava te je oštro kritizirala medicinsku sestru koja je sugerirala drugačije. Brojni roditelji podržali su majku i složili su se kako je medicinska sestra pretjerala.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock :Prehrana

"Sestra nikada nije vidjela naše obroke, ali rekla je da mi je dijete prekomjerne tjelesne težine, pretpostavila je da je ne hranim zdravom hranom i rekla mi je da moram ponuditi zdravije mogućnosti jer je moja kćer 'znatno iznad prosjeka'", napisala je.

"Ne vjerujem da moja kćer ima prekomjernu težinu, jede puno voća i povrća te je zdrava i sretna", poručila je. Korisnici Facebooka koji su vidjeli objavu složili su se s bijesnom mamom te su napisali da je ručak s fotografije izgledao savršeno. Drugi su napisali da medicinska sestra nema pravo reći roditeljima čime hraniti djecu, pogotovo ako nije ni vidjela spakirani ručak.

"Izgleda mi zdravo. Ne bih vjerovala ni u što  kažu medicinske sestre za djecu kada je riječ o težini", rekla je jedna mama. "Kako bezobrazno. Ne obraćajte pažnju na ono što je rekla. Dok god jedu hranu i sretni su što tu nije u redu?" napisala je druga.

 

Možda te zanima... Mama je kćeri poslužila 'lijenu večeru' i ostala šokirana komentarima na Facebook-u Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.