Roditelji 04. prosinca 2023.

Dočekaj zimu spremna i osvoji obiteljski paket Bulardi!

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U hladnijim danima češće smo skloni prehladama i respiratornim infekcijama i važno je pripremiti se na vrijeme

Dolazi nam zima, a s njom i respiratorne infekcije, grlobolje i prehlade. Naš imunitet će se naći pred većim izazovima, a postoji veća mogućnost i da će tebi ili tvojim ukućanima liječnik morati prepisati antibiotik. Antibiotik, kada ga prepiše liječnik i uzima se točno onako kako je odredio, u većini slučajeva pomaže, ali - ostavlja i štetu na našem mikrobiomu. A tu može pomoći provjeren probiotik.  

Bulardi (Saccharomyces boulardii) koristi se za prevenciju i liječenje proljeva izazvanog liječenjem antibioticima, kako u odraslih tako i u djece. Postoje brojna klinička ispitivanja koja potvrđuju njegovu djelotvornost, pa ga preporučuju i europske udruge liječnika. Bulardi je kvasac pa niti jedan antibiotik ne utječe na njega. Zbog toga se može popiti u isto vrijeme s antibiotikom. Svi drugi probiotici koji su bakterije, a ne kvasnice, moraju se popiti nekoliko sati nakon antibiotika, jer bi ih inače antibiotici ubili. Stoga je primjena Bulardija daleko jednostavnija. Može se koristiti jednom do dva puta dnevno, po potrebi.

Zato ispuni obrazac i kratko nam odgovori što sve namjeravaš poduzeti kako bi ove zime ti i tvoja obitelj ostali zdravi, a mi ćemo 3 najkreativnija odgovora nagraditi s po jednim obiteljskim paketom Bulardi koji sadrži po jedan Bulardi i Bulardi Junior proizvod.  
 | Author:

 

Fill out my online form.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.