15. travnja 2015.

Oživi maštoviti Minecraft svijet u svojoj sobi uz hit igračke

Registriraj se na Mondu i među prvima kupi Minecraft igračke
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dobrodošao u Minecraft svijet bez granica u kojem je glavno oružje tvoja mašta. Eksluzivno na Mondu među prvima kupi licencirane Minecraft igračke.

Želiš svoj Minecraft svijet prenijeti u zbilju? Mondo ti ostvaruje tu želju jer postaje eksluzivno online prodajno mjesto u Hrvatskoj.

Posjeti Mondo i među prvima u Hrvatskoj kupi Minecraft igračke! Uz to, dostava je besplatna za kupovinu u iznosu iznad 100 kn.

Oživi Minecraft svijet uz hit igračke

Mondo u svojoj ekskluzivnoj ponudi predstavlja Minecraft omiljene figure s dodacima, plišance i Papercraft setove. Sastavi jedan od 5 dostupnih Papercraft setova i složi papirnate blokove, životinje i junake te svoj stol pretvori u beskrajnu Minecraft avanturu.

Od sada će Minecraft uvijek biti uz tebe jer na Mondu te čekaju glavni junaci i njihova nezaobilazna oprema. Odaberi Survival Pack gdje ćeš sa Stivom započeti svoju Minecraft priču uz osnovnu opremu poput stola, kovčega, mača, kreveta i krampa za 169,99 kn. Tu su i figure Endermana, Creepera, paket s Zombiem ili Stevom te njihovim dodacima za 99,99 kn.

U tvojoj se kolekciji mora naći plišani dugoruki Enderman koji više ne ulijeva strah u kosti, već njegove duge ruke od sada lako mogu postati omiljeni dijelovi plišanca za grljenje. Tu je i Creeper koji ovoga puta neće eksplodirati ako mu se približiš te Pig, Sheep i Ocelot, a svaki od njih potraži za 99,99 kn.

Zašto je Minecraft privukao klince diljem svijeta?

Ovo je igra koja je do sada privukla milijune ljudi u svijetu jer mogućnosti je bezbroj, pravila nema, kao ni kraja beskrajnim lutanjima i istraživanjima ovog svijeta. Od osnovnih blokova možeš doslovno napraviti čuda. Izgradi svoju kuću, oni odvažniji mogu izgraditi i vlastiti grad, neko svjetsko čudo ili vlastito malo carstvo.

Oko tebe se prostire močvara, šume, ravnice... No pazi, ako padne mrak, osim njih iz pozadine će vrebati čudovišta, a samo te tvoja snalažljivost može spasiti u izradi skloništa. U ovoj igri bez ograničenja sve ovisi o tvojim željama. Možeš odabrati između četiri ''okruženja'' o kojima ovisi u kakvim ćeš se avanturama pronaći. Jedno je sigurno - tko jednom uđe u Minecraft, iz njega ne izlazi tako lako.

Provjeri ponudu licenciranih Minecraft setova i igračaka samo na Mondu i među prvima osmisli svoju Minecraft priču u vlastitoj sobi.