30. lipnja 2015.

Pravila natječaja 'Osvojite Bebivita poklon paket!'

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj „Osvojite Bebivita poklon paket!“ raspisuju: Vivera d.o.o., Kralja Zvonimira 1, 44 400 Glina, OIB 66708005629 i 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: „Koju hranu vaše dijete najviše voli, a koju odbija?“, raspisuje se u svrhu promocije Bebivita proizvoda, Vivera. d.o.o. Kralja Zvonimira 1, Glina i 24sata d.o.o (portala klokanica.hr) kao Organizatora. Nagradni natječaj traje  1. srpnja 2015. godine do 9. srpnja 2015. godine.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:

5x Bebvita poklon paketa

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje su registrirani korisnici i primaju glasilo portala klokanica.hr , osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 1. srpnja 2015. godine do 9. srpnja 2015. godine odgovore na nagradno pitanje postavljeno unutar glasila portala.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa. E-mail, Broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između 1. srpnja 2015. godine do 9. srpnja 2015. godine nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora.
Autori najboljih odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Vivera. d.o.o. Kralja Zvonimira 1, Glina