23. ožujka 2015.

Peg Perego 3u1 kolica po najboljoj cijeni na tržištu

Peg Perego 3u1 kolica po najboljoj cijeni na tržištu
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Želite li najbolja kolica u kategoriji, po najboljoj cijeni i uz maksimalnu udobnost za vaše dijete, Mondo vam predstavlja odličan Peg Perego model.

Za svoje klince odaberite najkvalitetnija kolica, a upravo takva su Peg Perego Book Plus 3u1 Geo Black koja su na testiranju osvojila najvišu ocjenu u svojoj kategoriji. Njihovom ćete kupnjom uštediti 858 kn jer kolica, autosjedalica i košara za bebu mogu biti vaše za 4.861,98 kn.

Praktičnost na prvom mjestu

Peg Perego Book Plus 3u1 Geo Black kolica praktična su jer ih mogu koristiti djeca od rođenja pa sve do tri godine starosti. Komplet uključuje konstrukciju za kolica Book, sjedalo za kolica, autosjedalicu 0+ Primo Viaggio i košaru za bebe Navetta XL. Osim toga, dobivate i torbu za kolica s podlogom za presvlačenje te navlaku za kišu.

3u1 kolica u najprodavanijoj Peg Perego boji potražite na Mondu po najboljoj cijeni na tržištu uz besplatnu dostavu.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.