Native sadržaj 03. svibnja 2024.

I opet čekamo vaše priče o najdražim vrtićima kojima bi dobro došle vrijedne potpore

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iza nas su već četiri kruga nagradno natječaja Digni prstić za svoj vrtić završio koji su prošli itekako uspješno! Već je 8 vrtića proslavilo svoje vrijedne potpore, a i za vaš vrtić ima još vremena!

Čak četiri kruga nagradnog natječaja je iza nas, što znači da je diljem Hrvatske već osam vrtića svojom pričom osvojilo vaša srca a time i vrijednu potporu u jednom od tih krugova. No, nagradni natječaj Digni prstić za svoj vrtić, koji zajedno provode Pampers i portal missMAMA, još nije stigao do svog kraja! Pred nama su još dva kruga, a najnoviji, peti krug, već je započeo. Još uvijek stignete sudjelovati i još uvijek stignete svoj vrtić razveseliti potporom za nešto što djeci u njemu treba.

U natječaju može sudjelovati bilo tko – djelatnici vrtića, prijatelji vrtića, roditelji djece koja ga pohađaju… A to nije uopće teško! Kako biste prijavili vrtić za sudjelovanje u natječaju, važno je na najljepši mogući način prenijeti nam razlog zašto baš taj vrtić zaslužuje dobiti potporu uz čiju će pomoć napraviti nešto korisno. Kroz priču, odnosno dojmljivo napisan tekst, važno je da shvatimo zašto ste poželjeli na ovaj način pomoći svom vrtiću te što bi se u vrtiću možda promijenilo ili popravilo kad bi vrtić osvojio ovakvu potporu.

A kad kažemo da su to vrijedne potpore, onda to stvarno mislimo: vrtić koji dobije najviše glasova osvojit će potporu u vrijednosti 3000 eura, a drugoplasirani će osvojiti potporu u vrijednosti 2000 eura. Među pristiglim pričama stručni žiri će najprije odabrati 10 najboljih. Tih deset bit će postavljeno na ovom linku, gdje ćete moći glasati za najbolju, najdražu, najdojmljiviju, najdirljiviju. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Sudjelujete i u idućem krugu

Budući da ovo nije posljednji krug nagradnog natječaja, ovo nije niti posljednja prilika za osvajanje nagrade. Isto tako, ako nam sad u ovom krugu pošaljete priču, a ona ne osvoji nagradu, vaša priča ulazi i u idući krug natječaja.

Digni prstić za svoj vrtić je natječaj u kojem se uistinu isplati sudjelovati! Jer od osvojenih potpora svi imaju koristi, ali ono najvažnije je da će to usrećiti i odgojitelje i djecu i roditelje. Zato ne razmišljajte uopće dalje – ako znate za vrtić kojem bi dobro došla vrijedna potpora, vrtić koji bi uz tu potporu riješio neke svoje probleme, koji bi razveselio djecu koja u njemu borave, jednostavno napišite priču! Priču koja će dirnuti stručni žiri, a onda i glasače. Sve o natječaju Digni prstić za svoj vrtić možete pronaći na micrositeu našeg portala i upravo na tom linku možete pronaći i pravila natječaja te - još važnije - obrazac preko kojeg možete ispričati svoju priču te tako prijaviti vrtić. Tamo ćete moći i glasati za pristigle priče koje će biti objavljene.

Prijave su otvorene od 1. do 14. svibnja 2024., a nakon toga žiri ima razdoblje od 15. do 20. svibnja za odabir 10 najboljih priča. Tih 10 priča potom će biti objavljene na ovom linku, i to od 21.5. do 31.5., te će u tom razdoblju vaši glasovi odlučiti o pobjedniku.

Pišite i javite svima!

Sretno!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.