27. veljače 2014.

Ljubavno dopisivanje na Facebooku pretvorili u neobično iznenađenje!

Kraš
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozvali su parove da razmjene poruke za Valentinovo, a onda im u shopping centru priredili iznenađenje o kojem će se pričati. Pogledajte reakcije oduševljenih posjetitelja u videu

Zamislite da ste za svaku primljenu ljubavnu poruku na Facebooku dobili čokoladu... Upravo takav stroj osmislili su u Krašu i postavili ga u shopping centar na Valentinovo. 

I have a Kraš on you

Nakon što je mladi makedonski dizajner Ivan Durgutovski na internetu objavio poster s igrom riječi 'I have a Kraš on you', gdje je engleska riječ za zaljubljenost "crush" zamijenjena Kraševim logotipom, ova zgodna dosjetka osvojila je simpatije korisnika društvenih mreža i spontano se proširila cijelom regijom. Putem društvenih mreža došla je i do Kraša, gdje su prepoznali potencijal ove ideje i angažirali mladog dizajnera da za njih napravi logotip za svoju kampanju na Valentinovo.

Facebook poruke pretvorili u čokolade

Razmišljajući kako iznenaditi zaljubljene parove na Valentinovo, u Krašu su se zapitali kako bi oni reagirali kada bi uz ljubavne poruke koje razmjenjuju putem Facebooka dobili i čokoladu. Nakon pozitivnih reakcija na ovu ideju od strane slučajnih ispitanika na ulici, u Krašu su osmislili stroj koji ljubavne poruke ispisuje na prigodno 'I have a Kraš on you' pakiranje Dorina čokolade.

 Na Valentinovo, stroj je premijerno postavljen u Avenue Mall shopping centar u Zagrebu gdje je izazvao veliki interes svih generacija. Atmosferu i opće oduševljenje zaljubljenih parova ovim slatkim iznenađenjem možete vidjeti u priloženom videu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.