Žutica kod bebe savjet

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • poccahontas

    Broj poruka: 38

    Prijavi adminu

    Dobar dan mame. Moj djecak se rodio ziv i zdra prije par dana s ocjenom 10/10. Danas u savjetovalistu dr.se ucinio da je zut, izvadimo bilirubin , 430. Meni šok, ostavili ga na pedijatriji a mene poslali kuci. Srce mi se kida, cijeli sam dan proplakal, ne mogu smiriti ni sebe ni stariju malu kojoj fali braco. Jos kad sam mu nosila izdojeno mlijeko a ne mogu ga vidjet jer ne daju nikako se ne smirivam. Uzasno mi fali. Jel netko prosao slicno.

  • Ariel

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Ništa cudno da beba ima žuticu, bolje da je koji dan pod nadzorom i svjetlom ili kakvom već terapijom ako je vrijednost visoka. Moja malena je imala ali prošlo je kroz par dana doma. 
    Od poznanice (iz Vž) je malena imala vise od mjesec dana, a ona kao djelatnik u zdravstvu to nije prepoznala tako da je malena bas mjesecima bila loše. Hoću reci tvoja je pod nadzorom da prije prodje, ne zakomplicira se i nakon toga dolaze ljepši dani. Vjerujem da je teško biti odvojen tako rano, evo nikad ne bih rekla da tako funkcionira bolnica ali zapravo nemam se čemu čuditi. Bitno da se forsira dojenje na sve strane i onda ovakva besmislica. Drži se, jaka si, radi starijeg djeteta a i bebana ❤️ 

  • poccahontas

    Broj poruka: 38

    Prijavi adminu

    Hvala puno na odgovoru. Meni isto nije jasno, odmah mi ga stavili na prsa, dojila cijelo vrijeme u rodilistu i sad me danas samo poslali kuci. Meni suze na oci, nedam ga. Samo kazu odavno bebe ne mogu biti s mamama na neonatologiji. Fali mi, jedva cekam samo da ga vidim i dodirnem.

  • Ariel

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Uh vjerujem, teško je ali izdrži, neka te drži to da će mu se prije sniziti visoka razina bilirubina. Gle mogla si ga dovesti doma, bio bi sve vise uspavan i samo bi odgadjala neodgodivo, ovako će se prije to regulirati.
    I pogotovo jer si uspjela odmah s dojenjem, nemoj si stvarati stres. Odmori i smiri se, Trebat ces mu i ti i papica. Brzo ćete svi zajedno biti doma i uživati. Drži se 

  • poccahontas

    Broj poruka: 38

    Prijavi adminu

    Hvala puno 💕

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.