Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    19. Kolovoz 2023. 12:31

mateak44

Bok 🤗 nadam se da ste sve dobro i da su sve bebice dobro.
    Mi smo jucer obavili echo na rebru, jedna blizanka ima strukturno i funkcionalno zdravo srce, a druga moja mala curka ima prirodenu srcanu gresku koja ce po rodenju odmah morat primit lijekove i kad ojaca cekaju nas operacije. Da ne idem previse u detalje, podigla sam odmah na noge i ginekologa, i kardiologa, cekam jos djecjeg kardiokirurga da cujem sta tko ima za reci. Kontrola echa nam je za 6-7 tjedana.
    Imam u sebi sto i jednu emociju i samo bi plakala… i samo se nadam da je dijagnoza krivo postavljena.
    Velika podrska i utjeha su mi cure s wap grupe i hvala im puno na tome i ovim putem ❤️
    Cuvajte se sve, pusa 😘

Hej, budi hrabra! Moraš biti za svoje curice, ja se iskreno nadam da će, ako se dijagnoza i potvrdi, na kraju sve biti dobro. ❤️
    I sto su ti do sad govorili za srce? Nitko nije nista vidio? Znaci li tonda nisi isla na ovaj oregled nebi ni znala da postoji problem?

12/2023 dječak 💙

• lala.land
    19. Kolovoz 2023. 15:22

mateak44

Mi smo jucer obavili echo na rebru, jedna blizanka ima strukturno i funkcionalno zdravo srce, a druga moja mala curka ima prirodenu srcanu gresku koja ce po rodenju odmah morat primit lijekove i kad ojaca cekaju nas operacije. Da ne idem previse u detalje, podigla sam odmah na noge i ginekologa, i kardiologa, cekam jos djecjeg kardiokirurga da cujem sta tko ima za reci. Kontrola echa nam je za 6-7 tjedana.
    Imam u sebi sto i jednu emociju i samo bi plakala… i samo se nadam da je dijagnoza krivo postavljena.
    Velika podrska i utjeha su mi cure s wap grupe i hvala im puno na tome i ovim putem ❤️
    Cuvajte se sve, pusa 😘

Draga Matea vjerujem da ce na kraju sve biti uredu,samo ostani pozitivna sve ce biti dobro… U molitvi si mi ❣️

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• karlica18
    19. Kolovoz 2023. 17:23

mateak44

Cuvajte se sve, pusa 😘

Draga Matea, nadam se da će na kraju biti sve u redu, ali bolje da su odmah otkrili ako je stvarno nešto da se može sad već dogovoriti postupak. Drži se ❤️ Na kraju će svw boti dobro :)
    .. 
    o kakvoj wapp grupi se radi? Nisam uspjela uloviti?

• lala.land
    19. Kolovoz 2023. 21:31

karlica18

mateak44

Cuvajte se sve, pusa 😘

Draga Matea, nadam se da će na kraju biti sve u redu, ali bolje da su odmah otkrili ako je stvarno nešto da se može sad već dogovoriti postupak. Drži se ❤️ Na kraju će svw boti dobro :)
    ..
    o kakvoj wapp grupi se radi? Nisam uspjela uloviti?

Mame iz Zagreba su se okupile u grupu na whats appu.. 

PiaBuu
    19. Kolovoz 2023. 23:48

Nije samo iz Zagreba, iz drugih gradova isto 😊 
    Jana će ostaviti broj pa dođite i vi, bolje da nas je vise 😎

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Artig
    20. Kolovoz 2023. 10:08

mateak44 nadam se da će sve na kraju biti dobro! Drži se ❤️.  Noir ja sam u jednom trenutku samo primjetila kao mali bijeli čepić. Imam osjećaj da mi se cicke baš ne mijenjaju kako sam očekivala. Valjda će poteći nešto kad će trebati 😅. Inače, ja sam prije par dana počela vidjeti pokrete po trbuhu, prečudno je, ali baš je aktivna i javlja se često pa mi je odmah lakše. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Noir
    20. Kolovoz 2023. 10:52

Artig

mateak44 nadam se da će sve na kraju biti dobro! Drži se ❤️. Noirja sam u jednom trenutku samo primjetila kao mali bijeli čepić. Imam osjećaj da mi se cicke baš ne mijenjaju kako sam očekivala. Valjda će poteći nešto kad će trebati 😅. Inače, ja sam prije par dana počela vidjeti pokrete po trbuhu, prečudno je, ali baš je aktivna i javlja se često pa mi je odmah lakše. 😊

Da, i kod mene. Iako ja pokrete izvana vidim bas rijetko jos jer imam i sala. 😂 ali kada šutne to se vidi. Ma to je to, taj cepic se napravi, nije da mi bas curi curi i bude mokro 😅
    Ja jos uvijek nisam nista za bebu nabavila osim kolica. Samo mi se cini da stignem na jesen 😂

12/2023 dječak 💙

Eva892
    20. Kolovoz 2023. 11:01

Matea nadam se da će na kraju sve biti dobro, cak i ako je operacija potrebna❤️ dobro da su doktori otrkili sada pa se mozes pripremiti na situaciju, drzim fige 🥰
    Noir konacno smo narucili kolica i jaje, a ostalo isto planiramo na jesen, ma stic cemo🤣🤞

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Artig
    20. Kolovoz 2023. 11:18

Noir

Artig

mateak44 nadam se da će sve na kraju biti dobro! Drži se ❤️. Noirja sam u jednom trenutku samo primjetila kao mali bijeli čepić. Imam osjećaj da mi se cicke baš ne mijenjaju kako sam očekivala. Valjda će poteći nešto kad će trebati 😅. Inače, ja sam prije par dana počela vidjeti pokrete po trbuhu, prečudno je, ali baš je aktivna i javlja se često pa mi je odmah lakše. 😊

Da, i kod mene. Iako ja pokrete izvana vidim bas rijetko jos jer imam i sala. 😂 ali kada šutne to se vidi. Ma to je to, taj cepic se napravi, nije da mi bas curi curi i bude mokro 😅
    Ja jos uvijek nisam nista za bebu nabavila osim kolica. Samo mi se cini da stignem na jesen 😂

Ma bitno da se nešto stvara 😁😁😁. Bome kad sad krene šutat bude jako, sve me strah kako će biti dalje. 🤣 Također, imamo kolica, tetrice i zimsku jaknicu i nešto nasljeđene oblekice. 🤣 Ali tješim se da imam vremena 😁

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• lala.land
    20. Kolovoz 2023. 12:20

Ja sam robicu vise manje riješila sve malo po malo i kad sam sve slozila vidim da ima toga dosta mozda i previse prvih brojeva 🙈 tesko je odoljet kad je sve tako malo,slatko ajmeee krevetić sam nasla koji cu samo ga treba narucit a za kolica se bacam u potragu kad malo prođu ove vrućine 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.