Cure što koristite kao dodatak prehrani? Vidim da ima moreeeee tih raznoraznih preparata.
Meni je moj G preporučio Gravidon A (pijem ga već od 22.03. od kad smo saznali da smo trudni).
Koristi li ga koja od vas isto?Heej i meni je isto preporucio Gravidon A, pa pijem :)
Ja pijem Pre mama zato što se dobiju i omega 3 tablete koje su jako važne za ravoj mozga djeteta. Poslije pređem na Prenatal Natural Wealth i Omega 3 Natural Wealth. Budući da sam imala anemiju u prve dvije trudnoće dobijem još i željezo od doktora.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Cure što koristite kao dodatak prehrani? Vidim da ima moreeeee tih raznoraznih preparata.
Meni je moj G preporučio Gravidon A (pijem ga već od 22.03. od kad smo saznali da smo trudni).
Koristi li ga koja od vas isto?Heej i meni je isto preporucio Gravidon A, pa pijem :)Ja pijem Pre mama zato što se dobiju i omega 3 tablete koje su jako važne za ravoj mozga djeteta. Poslije pređem na Prenatal Natural Wealth i Omega 3 Natural Wealth. Budući da sam imala anemiju u prve dvije trudnoće dobijem još i željezo od doktora.
Plus folbellu isto doktor propisao.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
E super, znači nisam jedina.
Još jedan razlog je što pitam jer ih najčešće u ljekarama nema odmah dostupno (ili ima samo jednu kutiju), pa rekoh šta li ja to pijem. Danas sam obišla 3 ljekarne i nema. Našla ih u 4. i naravno opet samo jednu kutiju. Pa rekoh, ili je toliko loš, ili su extraaaa kvalitetne pa ih nema.
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Mene opet uhvatila nervoza i tjeskoba zbog sutrašnjeg pregleda. Naišla sam na neke loše priče i totalno se izbedirala. Ne znam zašto si to radim 🤦♀️
Sretno sutra i glavu gore! Nista dobro nije proizaslo iz citanja takvih prica tako da si nemoj to raditi, ako mozes izadji u setnju, na kavu, opusti se i veselo ocekuj sutra! U lijepom si tjednu, ako je do sad sve bilo ok, nema razloga da ne bude i dalje! Sve nas je ovdje pomalo strah, to je normalno, ali nemoj dozvoliti da te to preuzme! Javi se sutra 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja koristim novalac, folacin 5 mg trenutačno i dvije vrećice gynositol ☺️ Novalac pijem negdje 2 godine bez prestanka :)
Tami, ja sam imala… mora se liječit dragi i ti, kasnije kad završila poslom napišem kaj su meni dali i rješila sam ga se :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ja sam pila Gravidon A u prvoj trudnoći. Najviše svega imaju a nemaju omegu, što meni i odgovara jer sam alergicna na ribu i ne mogu riblje ulje unosit.
Ovu trudnoću ih neću uzimat. I tako bebi nece nista falit jer sve uzme od mene. Ako ce nekom falit to cu bit ja. A raznovrsnom prehranom voce i povrce unesem sve 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Koristi li ga koja od vas isto?
Ja pijem samo Novalac, pocela cim sam saznala da sam trudna i ginekologica mi je rekla da mogu ostati samo na njemu tak da to je jedino sto uzimam...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Koristi li ga koja od vas isto?
Meni je moja gin rekla da je u prva 3 mjeseca u redu uzimati samo folnu, a kasnije prenatalne po izboru. Tako sam i napravila. Uzimam premama duo i meni odlično odgovaraju. Uz njih i još magnezij po potrebi za grčeve 🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
E super, znači nisam jedina.
Još jedan razlog je što pitam jer ih najčešće u ljekarama nema odmah dostupno (ili ima samo jednu kutiju), pa rekoh šta li ja to pijem. Danas sam obišla 3 ljekarne i nema. Našla ih u 4. i naravno opet samo jednu kutiju. Pa rekoh, ili je toliko loš, ili su extraaaa kvalitetne pa ih nema.
E ista stvar i meni, narucila ih 😅😅 al citala sam da imaju probiotik, a obzirom da znam imat problem s gastritisom ove mi odgovaraju 🤗
Curkeeeeeeee, evo mene nakon duzeg vremena, bila kod ginića danas, termin je 2.1. Uff. Za sada je sve ok, 7tj+6 dana. 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji