Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Margo
    27. Srpanj 2021. 14:45

Bette

Taya ♥️

Bette

Pozdrav cure
    Danas sam bila na pregledu i beba je dobro, po uzv sam 8+6. Hematom, mi se povukao, ali i dalje moram piti Duphaston za kojeg je dr rekla da mi prouzrokuje mučnine. Sljedeći put sam naručena 17.8. kada ću raditi Harmony.
    Nadam se da ste i vi imale jednako dobre preglede danas ❤️

Bravo za bebu.. 💜 I super da se hematom tako brzo povukao.. 🥳 Da, duphaston se nesmije prekinuti odjedanput već ga treba smanjivati postepeno.. I ja ga moram piti do 25tt.. Ali kod mene on nije bio uzrok mučnina.. Bitno da je sve u redu.. Smanjit će se i mučnine ulaskom u drugo tromjesečje.. 😃

Hvala ❤️
    Je, stvarno se brzo povukao.
    Joj nadam se jer baš ne dobivam na težini zbog glupuh mučnina. Ali bitno da je beba dobro ❤️

Cestitam ti❤️
    I meni ti duphaston uzrokuje mucnine☹️ ali bitno da je beba super, mi cemo izgurati i to😀

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

freya_444
    27. Srpanj 2021. 15:00

Bette

Pozdrav cure
    Danas sam bila na pregledu i beba je dobro, po uzv sam 8+6. Hematom, mi se povukao, ali i dalje moram piti Duphaston za kojeg je dr rekla da mi prouzrokuje mučnine. Sljedeći put sam naručena 17.8. kada ću raditi Harmony.
    Nadam se da ste i vi imale jednako dobre preglede danas ❤️

Bravo za pregled i drago mi je da se hematom povukao 🤗🥰
    Tierra, haha da bila je dugo mirna, zato sad nema mira, pogotovo kad poželim spavati i odmarati🤣🤣
    Al neka, za sad je to lupkanje i skakanje mami po mjehuru, tko zna što će kasnije biti 🙈💞 ti, osjećaš udarce?

Lucija 16.12.2021.💗

Lori🍀
    27. Srpanj 2021. 15:30

Bok cure!
    Jelena, Angel i Bette bravo za preglede😊
    Nas pregled je isto prosao super, beba je odlicno, srceko kuca skolski, gledao je dr dosta detaljno i dugo i sve je onako kako treba biti😊
    Cerviks mi je ok, zatvorena sam. Urin je dobar jos moram urinokulturu. Radio mi je papu i briseve.
    Vadila sam krv za Harmony, nalazi iduci utorak pa sam to cekam s nestrpljenjem.
    Iduci pregled 18.8. da vidimo prije puta na more jel sve pod kontrolom.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

freya_444
    27. Srpanj 2021. 15:39

Lori🍀

Bok cure!
    Jelena, Angel i Bettebravo za preglede😊
    Nas pregled je isto prosao super, beba je odlicno, srceko kuca skolski, gledao je dr dosta detaljno i dugo i sve je onako kako treba biti😊
    Cerviks mi je ok, zatvorena sam. Urin je dobar jos moram urinokulturu. Radio mi je papu i briseve.
    Vadila sam krv za Harmony, nalazi iduci utorak pa sam to cekam s nestrpljenjem.
    Iduci pregled 18.8. da vidimo prije puta na more jel sve pod kontrolom.

Bravooi🤗🤗💖
    Angel, kad je idući pregled?

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    27. Srpanj 2021. 15:53

Lori🍀

Bok cure!

Odlicno, cestitam na super pregledu!
    Freya, ja sam svoju vec prije tri tjedna pocela osjetiti, prije par dana sam ju uspjela snimiti. Izgleda kao da po napuhanom balonu netko lupne prstom i on se zatrese :) njezna mi je prema mjehuru i osjecam ju kad se smirim i legnem na leđa. Predobro je kad mi se bas okrene, osjecam se ko da mi se cijeli abdomen preokrene :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

freya_444
    27. Srpanj 2021. 16:38

tierra

Lori🍀

Bok cure!

Odlicno, cestitam na super pregledu!
    Freya, ja sam svoju vec prije tri tjedna pocela osjetiti, prije par dana sam ju uspjela snimiti. Izgleda kao da po napuhanom balonu netko lupne prstom i on se zatrese :) njezna mi je prema mjehuru i osjecam ju kad se smirim i legnem na leđa. Predobro je kad mi se bas okrene, osjecam se ko da mi se cijeli abdomen preokrene :)

Lijepo 💞💞
    A netko prije, netko kasnije osjeti, nema pravila 😊🤗🙈

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    27. Srpanj 2021. 16:41

Nebi htjela bit dosadna ali koga ne zanima neka preskoci :) 
    Eto po meni jos jedna super kolica koja su mi za sada isto pri vrhu :) u petak ih idemo vidit pa cu znat kakva su uzivo ali citala sam jako puno pozitivnih recenzija na njih :)
    CYBEX kolica 3u1 Balios S Lux Aton 5 soho

https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-lux-aton-5-soho-grey-mid-grey-silver-932805.html

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Schinin
    27. Srpanj 2021. 16:50

jutro curke 🌞 (meni je jos jutro 😁) 
    koliko pregleda danas 💕 malo vam zavidim na UZ, mi se gledamo tek 1.9...
    tierra predivna bebica 💕 😍
    nova srecica nije njena stvar 🤦‍♀️ bas javi kako je odreagovala 
    angel cestitke na dobrom pregledu 💕 bude se vec pokazalo 😉 za secer nemoj previse luditi, na kraju jedini pravi pokazatelj za gestacijski dijabetes je guk poslije "opterecenja" (=pijenje glukose), koji koliko sam shvatila to nije bio, a to sto je ovaj nataste bio malo povisen moze napr. biti jer si bila uzbudjena zbog pregleda, popela se uz stepenice itd. tako da stvarno nemas razloga za brigu.btw u vecini slucajeva na zapadu se ne radi puni oggt nego dodjes nataste, popijes glukozu i vadis nakon 1h krv- ako je tu sve u redu ok, ako ne onda radis puni oggt.
    sirenita lijepa trudnica 😍
    bette i tebi cestitke za pregled 💕
     Lori bravo za pregled💕drzim 🤞 da nalazi dodju brzo i budu u redu

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Miraclebaby28
    27. Srpanj 2021. 17:01

Better super za pregled da je prosao dobro.. sad se možeš fino opustit....
    Ja bih htjela staviti slikicu kako se moj bebolino smjestio neku vece presmjesno... 🤣 kao mali alien... I Freya suosjecam s udarcima po mjehuru.. mislim da im je to najdraza igra sad 🤣🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Taya_
    27. Srpanj 2021. 17:12

Cure bravo svima na odličnim pregledima.. 😃 Sve bebice super napreduju i rastu.. 🥰 
    Maša i ja ta kolica pikiram.. Baš su mi zapela za oko 😃
    Freya_444 moja curka isto ali baš voli mjehur i to stalno lupa nogicama po njemu sa lijeve strane.. 🙊

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.