Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    30. Lipanj 2021. 07:42

Jutro cure....
    Najprije svima sretno na pregledima, novim curama dobrodošlica ☀️
    Mene su jučer i noćas mučnine satrale... Al imam drugi problem... Svako jutro,nakon utrogestana,ja imam smedi iscjedak... Kroz dan non stop neki pritisak u trbuhu, al niš strašno... Više odmaram i ležim,ali mi nije jasno ovo ujutro... Znači kroz dan ništa i onda navečer stavim utrogestana i ujutro smede na papiru... Brine me to 😣🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ri
    30. Lipanj 2021. 07:47

Jutro cure 😊 Sretno svima vama koje danas imate pregled , samo opušteno. 
    Cure koje ste radile neinvazivni test ( nifty , harmony, panorama …) , u kojem ste tjednu radile ? Kako ste izabrale  koji ćete i vi koje ste iz Splita gdje je najbolje to napraviti ? Lori da li ti dodatno uzimaš još uvijek vitamin d obzirom da ga ima u Novalacu ? Ja nekad uzmem nekad zaboravim , imam neki u kapima , jednu kap uzmem . Neznam jeli potrebno dodatno uzimati uopće  ? 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

freya_444
    30. Lipanj 2021. 07:52

Ri

Jutro cure 😊 Sretno svima vama koje danas imate pregled , samo opušteno.
    Cure koje ste radile neinvazivni test ( nifty , harmony, panorama …) , u kojem ste tjednu radile ? Kako ste izabrale koji ćete i vi koje ste iz Splita gdje je najbolje to napraviti ? Lori da li ti dodatno uzimaš još uvijek vitamin d obzirom da ga ima u Novalacu ? Ja nekad uzmem nekad zaboravim , imam neki u kapima , jednu kap uzmem . Neznam jeli potrebno dodatno uzimati uopće ?

Ja sam panoramu napravila u 13.tjednu. 
    Ja sam malo pogledala sve što se nudi i sviđala mi se Panorama (prošireni panel). Htjela sam biti 100%sigurna da je sve okej 😊 rezultate sam čekala negdje 5 radnih dana :)

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    30. Lipanj 2021. 07:57

Sretno svima na pregledu danas, baš vas je puno :)
    Ja sam jučer popodne preležala, glava me bolila, mučnina na najjače, baš sam bila skršena. 
    Što se tiče bolovanja, mi u firmi imamo pravo 3 dana biti bolesni bez da nosimo doznake, dakle firma nam plaća, tako da mislim da ću iskoristiti to sad koji dan dok su ove vrućine i ako mi i dalje bude mučno. Mislim da ću šefa i kadrovsku obavijestiti o trudnoći već u petak ako bude sve ok na pregledu čisto da znaju i imaju razumijevanja, a kolegama onda lako iza godišnjeg. Držite se cure po ovim vrućinama, stvarno je nesnosno.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Julie2308
    30. Lipanj 2021. 08:21

Jutro cure :) Aurora, Aglaja hvala vam puno na odgovoru. Baš su zakomplicirali. Ja sam najprije nazvala doktoricu opće prakse i njoj objasnila situaciju i ona je rekla sve što je vezano uz trudnoću otvara ginekolog i da se svako bolovanje i trudnoći vodi kao komplikacije. Onda sam nazvala ginekologicu i ona mi je rekla nema problema, otvaram bolovanje od sutra 30.6. Poslodavcu sam onda javila da sam otvorila bolovanje, a oni su mi rekli da je kraj mjeseca i da im zbog obracuna treba doznaka za taj jedan dan.
    Uopce nisam pametna, da sam znala ne bih uopce svojoj dr opce prakse spominjala trudnocu.

Lori🍀
    30. Lipanj 2021. 08:32

Jutro cure
    Sretno svima na pregledima danas i javite se s lijepim vijestima
    Bruna čini mi se da je neka cura već pisala da ima smećkasti iscjedak od utrogestana. Ja ga koristim ali imam bijeli iscjedak od njega. Ako te strah najbolje provjeri s ginekologom, vjerujem da je sve u redu.
    Ri ja sam prestala uzimati vit D upravo zbog toga jer ga ima u Novalacu + malo mi je bilo previše tih dodataka koje uzimam. Mislim da je on najbitniji na samom početku, zbog implantacije. 
    Jelena bome su te stisnule mučnine, nadam se da će ti uskoro biti bolje. Aaaa sutra je već tvoj pregled 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Taya_
    30. Lipanj 2021. 08:35

AnnaO

Pozdrav mame…kod nas treca beba i ne znamo nista koliko sam trudna bila u petak kod gin kaze vidi zumancanu vrecicu i narucio me u 8.mj…imamo dva decka od 4,5 i 2,5 pa se potajno nadamo curici 🙈🙈…pozdrav mamama i svima zelim skolsku trudnocu ❤

Čestitke i dobrodošla ♥️

Cure sretno na pregledu.. Ima vas puno danas.. Javite nam novosti.. 🥰

Ri ja sam radila Panoramu prošireni panel u 10+6tt a rezultate sam dobila za 9 dana.. Radila sam po preporuci ginekologice taj test a i čitala sam o pozitivnim iskustvima

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Slee
    30. Lipanj 2021. 08:52

Jutro cure! Preletila sam po porukama jer sam sva neka nikakva se probudila.
    Cure koje imaju danas pregled - sretnooo! Jedva cekam da javite termine novih pregleda jer se vise ne mogu gledati zadnja na listi 😂
    .
    Bruna, ja sam u 4tt imala smedji iscjedak, ispostavilo se zbog manjka progesterona. Doktor uveo prvo tablete (cak 12 utrogestana) i nakon toga injekcije. Nakon toga se smedjarenje nije vise ponavljalo, hvala bogu! Mozda da pitas doktora za savjet? Mozda ti da da izvadis progesteron ili ti uz utrogestan uvede i duphaston ili nesto. I avakako miruj. Mozda da probas puti utrice dok ne prodje? 
    .
    Sto se tice testova, meni je doktor rekao da ih radimo na iducem pregledu (bit cu 11+6). On ima nifty i harmony i bas sam mislila ovih dana istraziti koji je bolji. Imate li vi iskustva? 
    .
    Cure s mucninama - drzite se! Ja i dalje nemam neke klasicne uz povracanje, ali me par puta na dan uhvati da mi se dize zeludac na neke mirise i onda to potraje pola sata i kasnije budem ok. Isto tako, voda iz case mi uzasno smrdi, ali ne uvijek u danu, samo tad kad mi je lose. I tada mi sve smrdi po toj vodi, neki smrad koji prvi put u zivotu osjetim. 
    .
    Sto se tice komplikacija, da, meni su isto rekli da kad ih jednom otvorim da je to to. Ja ne predajem nista na hzzo, nego im sve saljem mailom. Sada prvi put sam slala presliku tekuceg, osobne podatke, doznake i R-1 potvrdu odnposlodavca (to je potvrda koju ti izdaje poslodavac na temelju zadnjih 6 placa). Ali ja sam na pocetku teudnoce, dok jos nisam ni bila na pregledu, takodjer uzela bolovanje zbog smedjeg iscjetka i tad mi dr nije pisala komplikacije nego obicnu bolest pa probaj njoj objasniti i pitati moze li tako. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    30. Lipanj 2021. 09:04

Slee

.
    Bruna, ja sam u 4tt imala smedji iscjedak, ispostavilo se zbog manjka progesterona. Doktor uveo prvo tablete (cak 12 utrogestana) i nakon toga injekcije. Nakon toga se smedjarenje nije vise ponavljalo, hvala bogu! Mozda da pitas doktora za savjet? Mozda ti da da izvadis progesteron ili ti uz utrogestan uvede i duphaston ili nesto. I avakako miruj. Mozda da probas puti utrice dok ne prodje?

Možda da povećam dozu utrića? Sad stavljam 2navečer... To nije svježe, to je smede boje, i bude samo ujutro... Kroz dan ništa, bijeli iz žućkasti iscjedak,najnormalniji... Samo ujutro....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Slee
    30. Lipanj 2021. 09:11

Bruna, najbolje ti je da nazoves gin, ja nista nisam na svoju ruku povecavala. Nista te ne kosta poziv jedan :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.