Cure koje ste u višim tjednima trudnoće, imate li onako stezanje dolje, odnosno kao bolove u preponama kao ono nakon malo žešćeg treninga?
Mene to ponekad steže, al samo kad hodam. Nije svaki dan 🤷♀️
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala vam cure ❤️❤️ i cure na poslu su se raznježile, još danas eto radim pa onda odmor.. ako bude sve ok, možda se na jesen vratim malo raditi 🤣 Al za sada razmišljam samo o srčeku i odmoru uz onu prvu ljubav i sreću 💗
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Slee preživjele mi to danas ❤️ hug i tebi 🤗
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Taya, da, je❤️
Još nikako da bakica ( moja mama) osjeti, ali bude i ona uskoro❤️
Jučer smo nas dvije išle u baby center gledati kolica i krevetiće iako je porod još daleko, ali nismo mogle odoljeti ❤️ Baš smo se raznježile obje hehe 🌸🌸🌸🌸
Bude i ona uskoro osjetila.. 🤩 Znači počele su polako pripreme i razgledavanja? I ja sam krenula s razgledavanjem ali preko web shopa.. Možda poslje sljedećeg pregleda doktorica da zeleno svjetlo pa krenem i ja u razgledavanje.. Jedva čekam.. Mogu samo zamisliti kako krasne i slatke stvari imaju.. 😍
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cure koje ste u višim tjednima trudnoće, imate li onako stezanje dolje, odnosno kao bolove u preponama kao ono nakon malo žešćeg treninga?
Mene to ponekad steže, al samo kad hodam. Nije svaki dan 🤷♀️
Ja ih imam ponekad ali ne u preponama jer se ne krećem baš zbog mirovanja. Mene zna nekad uhvatiti kao neki grč ili pritisak nisko dole kod mjehura. Obično kad se saginjem, jer nebi smjela, onda usporim, odmorim i dalje je sve u redu. Gin veli da od širenja maternice, sad se to sve pomiće. Još mi je posteljica s prednje strane pa mislim da mala baš voli taj dio oko mjehura. Ali koliko sam čitala na netu da su takve stvari uobičajene. Tijelo nam samo signalizira da usporimo, više nismo same.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cestitam svima na dobrim pregledima i malom pisonji💙
Ja sam danas isla vaditi krv u Petrovu, pa na Rebro. Sve skupa 8 epruveta🙄 s tim da jos nisam zavrsila sa obradom. Ovih dana stalno neki pregledi i obrade...to je tako kad si polustar i imas 158 dijagnoza...no sto je tu je.
Zanima me kako se otvaraju komplikacije? Jos sam ja na GO pa cu tek od 16.8 ici na to. Koja je procedura oko toga ako netko zna😀
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Slee cestitam 🧡🧡
Bumbasor samo se javis socijalnom gin. i najprije ces dobiti obavijest o bolovanju za poslodavca koju treba dostaviti u firmu u roku od 3 dana. Onda krajem mjeseca od dr. uzmes doznake (izvjesce o nesposobnosti za rad) 2x i jedne nosis u firmu a druge na hzzo (u hzzo treba dostaviti do 5. u sljedecem.mjesecu) a u firmu isto na vrijeme zbog isplate dijela place. Skupa s doznakama hzzo-u moras dostaviti obrazac s isplatama place unazqd 6 mj. ne racunajuci onaj u kojem pocinje bolovanje, kopiju tekuceg racuna, ugovora...ali to je najbolje njih nazvati pa provjeriti jer svi traze drugacije (to samo 1.mjesec, kasnije nosis samo doznake). Ja sam sve uspjela preko maila, muz bi mi samo donio doma doznake i obavijest.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala vam cure! Bruna woohooo prezivjele smo!
.
Ja imam iduci pregled tek za 5 tjedana, pa tkooo ce to docekati! Kaze da nema potrebe prije 12tt jer je sve super.
.
Novasrecica cestitam na curki i super nalazima! Ti imas jos djece je tako? Isto curice ili?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nalazi panorame stigli. Low risk tako da sam presretna i stiže nam curica
Bravooo baš mi dragooo💞💖🤰 curicaa🤗🤗💞
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav buducim mamama! 😍
Citam vas vec neko vrijeme, i odlucila sam se konacno javiti. Zbog iskustva spontanog prosle god svaki pregled strepim i konacno sam se malo opustila. Sada sam prosla 17.tjedan i svi su simptomi oslabili - konstantno spavanje, pojacana glad (+7 kg 😏), metalan okus u ustima, bezvoljnost, dosta nizak tlak..
Sada je krenula bol u trtici navecer kad legnem, pa se nadam da cu krenuti malo sa nekim vjezbama jer ima jos dosta do kraja ..
Termin mi je 27.11. I Nifty sam radila koji je uredan i curica je 💕
Sretno svim trudnicama do kraja 🤗
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji