Pozdrav svima,danas sam se registrovala ovdje pa da vas pitam zaa iskustva,naime menga mi je počela 30.05 blago krvarenje,sutrdan rormalno,e sad nezz je se od tada računa početak iako je bilo samo kad se obrišem,imali smo odnose dan ili dva prije nego bi trebala bit ovulacija,evo treći dan imam bolove u stomaku,i male bolove u grudima,juče je bio intezivniji bol danas jako mal,ali osjećam da su malo veće,jučer sam mogla osjetiti neke kao kvržice ili sitne žlijezde na dnu na jednoj strani dojke u dnu i bolno je na dodir,danas se malo pojavilo i na dr ali ne boli kao juče,je li tko imao takve simptome,glava me malo boli al mislim da je zbog vručine,izvine na dugom postu
miminim
21:08 23. LIPANJ 2024.
Pozdrav zenice
Imam jednu neobicnu situaciju. Naime sve je pocelo s kasnjenjem M i intenzivnim bolovima. Test prvi dan kasnjenja je bio pozitivan s intenzivno tamnom crticom. Test na dan kad je stigla" navodna M je bio takoder pozitivan, ali je druga crtica bila gotovo nevidljiva. Dva sata nakon je stigla navodna M. Ta M je trajala oko 4 dana. Samo tjedan dana nakon toga sam jako obilno prokrvarila s intenzivnim bolovima u ledima. Zavrsila na hitnoj u petrovoj gdje su prvo radili test na trudnocu koji je bio negativan. Za krvarenje nije bilo objasnjenja po njima. Uzv nije napravljen samo opci pregled. Receno mi je da moram na kiretazu.Iduci dan su mi ipak dali samo neke tablete za zaustavljanje krvarenja. Taj je dan krvarenje bilo jos intenzivnije i pao mi je komad velicine pol dlana. Oni su to vidli i rekli da je to ok. Dan nakon toga otpust. Krvarenje gotovo stalo. Nikakav pregled uzv nista. Dijagnoza : uvecana mm.
Receno mi je da cu tj dana nakon toga dobiti pravu menstroaciju i nakon 3tj da dodem na uzv da vide da li je sve ok. Ja sam iskreno nakon svega toga ostala zbunjena jer je meni sve izgledalo kao prekid trudnoce, a ne kao neko uvecano menstroalno krvarenje. Ugl. Da li sam luda ili je normalno da bi voljela cuti tuda misljenja sta da radim dalje? Drugo misljenje ljecnika ili? Da li bi vi samo presle preko toga?CITIRAJ
Nažalost meni zvuči kao biokemijska trudnoća. Niste luda niti išta slično, već se kod nas nažalost rana trudnoća ne smatra 'bitnom'. Ako je test na trudnoću bio pozitivan, bili ste trudni. No oplođena jajna stanica se nije smjestila u maternicu i zbog toga trudnoća nije nastavljena. Kad je došlo do krvarenja beta hCG nije više prisutan u Vašem tijelu (ili u jako maloj količini) i zato su testovi dalje bili negativni. UZV nije rađen vjerojatno jer nije bilo indikacije na trudnoću, makar po mom mišljenju se trebao napraviti. Mislim da trenutno nije nužno tražiti drugo mišljenje liječnika nego pričekati kontrolni pregled za 3 tjedna, no ako se krvarenje poveća, oduži ili bolovi pojačaju, svakako potražiti lječničku pomoć. Nažalost niti ja nemam objašnjenje za obilno krvarenje osim da nakon biokemisjke je krvarenje puno jače nego kod menstruacije, obilnije, bolnije i s puno više/većim ugrušcima. Tako da možda ono što ste smatrali M je bio hematom ili nešto a tek sad kasnije je prekinuta trudnoća.
Sretno dalje, vjerujem da će biti sve u redu, ali ponavljam nikako ne propustiti kontrolni pregled i ako se stanje pogorša, ponovno u Petrovu! Sretno
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Taj jedan dan nije krucijalan tako da svejedno je možete gledati od dana kada je počela bez obzira na manji ili veći intezitet. Ako Vam traje ciklus oko 27 dana, već sad možete napraviti test na trudnoću, imate testove za rano otkrivanje. Ako je test negativan, a smatrate da biste trebali biti trudni, ponovite test za 2,3 dana. I onda ponovno.
Bolovi u grudima i u zdjelici su normalni, grčevi manjeg i srednjeg inteziteta također jer se maternica širi i polako se priprema za bebicu. Samo polako i bit će sve u redu... Sretno nadam se da će biti bebica :)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Napravila sam test ali je negativan,nisam radila sa prvim jutarnjim urinom,ali na ulošku imam smeđkasti iscjedak,i samo kad se obrišem,mada mi menga treba za dva-tri dana,ne znam ni sama,mislim da će ipak menga da dođe nažalost
Hej, nema veze, pričekajte još par dana pa jedan dan nakon izostanka M možete ponovno napraviti testić, smao bez stresa! Nekad zbog nedovoljne količine hormona test ne bude pozitivan, u slučaju trudnoće.
Smečkasti iscjedak je inače dobar znak, pogotovo još ako je točkasto krvarenje i roskasto-smeđi iscjedak - to je dobar znak za implantacijsko krvarenje (oplođena jajna stanica se ugnjezdi u maternicu). Polako, dan za danom!
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji