Strah od neplodnosti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mini2610

    Mini2610

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav!
    Vec duze vrijeme razmisljam o ovom. Imam taj neki strah da sam nedaj Boze neplodna i da jednog dana necu moc na svijet donjet prekrasnu bebicu. Imam 21 godinu i iskreno premlada sam da razmisljam o ovom ali me ipak brine. Imala sam nekoliko uzastopnih upala urinarnog trakta. Bol,peckanje i tu i tamo pocetne kapi krvi u mokraci. Isprva ljecila sam antibioticima ali sam zagovornik prirodnih ljekova tako da sam se okrenula cajevima,kremicama i kupkama koje su mi pomogle. 
    Prije odprilike godinu dana imala sam gljivicnu infekciju koju sam bez problema uz vaginalete rijesila. 
    Mene sad zanima,mogu li od ovakvih cimbenika ostati neplodna? Uzmite u obzir sa sam igrala nogomet,dosta fizicke aktivnosti po kisi,prehlade,cak mislim da sam jednom i nahladila jajnike :/ 
    Nikad nisam imala nikakvih teskih bolesti niti problema sa menstruacijom..isprva nekoliko godina je bila neredovita ali u zadnjih nekoliko mj.dolazi redovito mogu samo rec da nekad dodje dan ranije,nekad kasnije. 
    Eto..samo me zanimaju misljenja i iskustva jer me zbilja strah. 
    Hvala!

  • Avatar Rayne677

    Rayne677

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Bok.
    Totalno te razumijem, i ja znam imati takve misli.
    Ali time si samo stetimo i privlacimo nase strahove jos vise.
    Definitivno nemas razloga za brigu, mlada si, zdrava i imas vremena. 

  • Avatar anchyca2

    anchyca2

    Broj poruka: 141

    Prijavi adminu

    Gle biti ce kako bude ja sam se udala s 21g sada imam 24g i nikako ostat trudna isli smo i na 2 potpomognute i nije uspjelo sad cemo opet….a znam jednu zensku ima 37g i zivjela je bas onako alkohol,cigare (jos uvijek tako zivi) i iz prve ostala trudna sve ti zavisi sta ti je Bog odredio tako da nemoj se opterecivati s tim samo polako 

    8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

    anchyca

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.