Zatvor kod beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nini0
    20. Siječanj 2021. 12:57

Pozdrav..
    Imam bebicu staru mjesec dana.Tjedan dana isključivo je na dohrani Novalac Ac međutim pati od zatvora radi dohrane.
    Jel ima koja mama da zna kako bebi pomoći oko zatvora i oko ju potaknuti na stolicu. Već smo isprobali sve čaj od kamilice, komorača, masiranje trbuščića i ništa ne pomaze on se i dalje grci i tiska ali ništa 😔😔

Liam💙
    25.12.2020

• ružica
    26. Ožujak 2021. 07:07

Pozdrav draga!
    Imam isti problem, pedijatrica preporučila 3 puta dnevno čaj od kamilice pomiješan s dohranom, sad ćemo vidjeti kako ide....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    26. Ožujak 2021. 07:09

Da se nadovežem, i moj se grči, pogotovo navečer, i ja pokušavam masirati ali bez uspjeha. Planiram
    Krenuti s Tiba kapima nakon konzultacije s pedijatricom danas...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.