Zašto trudnice ne smiju jesti pršut i sir?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy20

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    to je jedino sto jedem, doduše ne svježi sir, ali pršut, kobasice i to jedem s gustom.. prvi put cujem ovo :/

  • Ana59

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni doktori zabranili,šmrc,a kad rodim opet neću moći to papati zbog dojenja.......no što se mora-mora se :)

  • Avatar Gricko3

    Gricko3

    Broj poruka: 625

    Prijavi adminu

    Nama u subotu dolaze roditelji od mog dragog na upoznavanje s mojima i bit ce prsuta i sira i ja cu ga jest...mislin da mi od 3 fete prsuta i sira nista nece bit... 
    A jedem i kobasice i slaninu susenu i sve.. a sta one zene sta zive na selu i zive od sira, kobasica i prsuta?


    PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

  • Avatar Baby1

    Baby1

    Broj poruka: 642

    Prijavi adminu

    Pa ja sve to jedem...pogotovo kobase, slanine i svježi sir i baš mi paše. Nisam ni znala da ne bi smjela. 

  • orah

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Gdje točno Mirja Jošić objašnjava ? U ovoj lakrdiji od dvije rečenice koju nazivate članak? Jako velikodušno koristite glagol "objašnjavati". Moj komentar ima više sadržaja od vašeg članka.
    Imam 8 vrsta sira u frižideru, dva domaća, svi su od pasteriziranog mlijeka. Nisam uopće našla niti jedan sir nigdje od sirovog mlijeka.
    Opće je poznato da nitko nebi trebao konzumirati nepasterizirano mlijeko. Moja baka je oduvijek kuhala domaće mlijeko i nitko od ukućana nije smio taknuti sirovo, a to je naučila od svoje bake.Pršut je nešto drugo, to je netermički obrađen proizvod koji se u hrvatskoj testira samo na trihinelu i ništa više (čak i domaći). Tako da postoji mogućnost raznih bakterija.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.