
to je jedino sto jedem, doduše ne svježi sir, ali pršut, kobasice i to jedem s gustom.. prvi put cujem ovo :/
Meni doktori zabranili,šmrc,a kad rodim opet neću moći to papati zbog dojenja.......no što se mora-mora se :)
Nama u subotu dolaze roditelji od mog dragog na upoznavanje s mojima i bit ce prsuta i sira i ja cu ga jest...mislin da mi od 3 fete prsuta i sira nista nece bit...
A jedem i kobasice i slaninu susenu i sve.. a sta one zene sta zive na selu i zive od sira, kobasica i prsuta?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pa ja sve to jedem...pogotovo kobase, slanine i svježi sir i baš mi paše. Nisam ni znala da ne bi smjela.
Gdje točno Mirja Jošić objašnjava ? U ovoj lakrdiji od dvije rečenice koju nazivate članak? Jako velikodušno koristite glagol "objašnjavati". Moj komentar ima više sadržaja od vašeg članka.
Imam 8 vrsta sira u frižideru, dva domaća, svi su od pasteriziranog mlijeka. Nisam uopće našla niti jedan sir nigdje od sirovog mlijeka.
Opće je poznato da nitko nebi trebao konzumirati nepasterizirano mlijeko. Moja baka je oduvijek kuhala domaće mlijeko i nitko od ukućana nije smio taknuti sirovo, a to je naučila od svoje bake.
Pršut je nešto drugo, to je netermički obrađen proizvod koji se u hrvatskoj testira samo na trihinelu i ništa više (čak i domaći). Tako da postoji mogućnost raznih bakterija.
Sortiraj odgovore
Najstariji