Zašto su djeca najčešće bolesna do treće godine?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zada

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Dokazano je da su dojena djeca otpornija na različite infekcije; ajde neka mi budala koja je ovu rečenicu napisala i stručno objasni, jer moje dijete koje nikad nije bilo na cici i nikad okusilo majčino mlijeko ima 3 godine i nikad, ali nikad nije bio bolestan, prehlađen 1 put u životu!!!!!!!!!

  • Avatar tikica69

    tikica69

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Nisam napisala, ali mogu biti budala koja će objasniti :)
    Petero dojene djece i petero djece koja nisu dojena su izložena nekoj infekciji. Zaraziti će se jedno dojeno dijete i tri djeteta koja nisu dojena, jer su dojena djeca nafilana majčinim antigenima kojih nema u adaptiranom mlijeku. Vaše dijete je među ona dva koja nisu dojena, ali su jačeg imuniteta, vjerojatno genetski. Čista statistika i nikava mudrost. I nikada mi neće biti jasno zašto se kod ovakvih članaka uvijek neka majka koja nije dojila osjeti prozvanom. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.