Zašto je dojenje toliko važno za psihološki razvoj?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sirena4

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Ma dajte vise stvarno sa promoviranjem dojenja do 4. ili 5. godine. U Engleskoj djeca od 4 ili 5 godina kreću u 1. razred osnovne škole. Pa jeste li vi normalni? Svako dijete odrasta I postaje preveliko za pelene, bočicu, dudu pa tako I za dojenje. Ajmo pustit djecu da nose pelene dok žele, da piju bočicu dok žele, da dudaju dudu dok žele…Najbolje bi bilo da iz škole trče kući malo podojit cicu. To bi bilo najzdravije. Dojenje je rezervirano za bebe I to promoviranje dojenja velike djece mi zbilja nije jasno mada osobno imam troje djece

  • Avatar tena123

    tena123

    Broj poruka: 633

    Prijavi adminu

    ovakvih članaka nikad dosta, mislim da većina majki ima želju dojiti ali nam nitko ne kaže da trebamo odmah učiti o problemima sa kojim se možemo susresti i zato se najviše odustaje od dojenja ili zbog nedovoljne ili nikakve potpore.. u svakom slučaju tekstovi o dojenju su korisni..
    S druge strane ne pada mi na pamet i tko sam ja da osuđujem majke koje ne mogu, ne žele( ili nešto treće) dojiti, isto tako mi ne pada na pamet osuđivati majke koje dugo doje jer je i jedno i drugo jednako loše… umjesto toga svaka žena bi trebala gledati svoj izbor i svoja posla… trebala bi moći reći koji je njezin izbor bez da je netko osuđuje, a to će biti nemoguće sve dok pljujemo jedni po drugima i po nečijem izboru pa kakav god on bio..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.