Zašto beba na adaptiranom mlijeku manje jede?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaSara
    27. Listopad 2015. 21:04

Oprostite,al imam pitanje za nutricionisticu...... 
    Gdje se nalaze te smjernice i savjeti za pocetak dobrane bebe sa 4 mj ???????

• Proud_mommy
    14. Prosinac 2017. 22:16

I mene iskreno zanima odakle Ste izvukli te smjernice? 
    Zbog takvih kao sto Ste Vi, mame preuranjeno krecu s dohranom beba. Misle da se mogu pouzdati u "strucne" ljude, ali vi ih svojim "znanjem" i "strucnoscu" samo zbunjujete i potencijalno stetite bebinom zdravlju. 
    WHO nikako ne preporucuje uvodenje dohrane prije navrsenih 6 mj, pa me sada bas zanima koji je Vas izvor. 

• nelica_4
    16. Prosinac 2017. 10:01

moja beba je krenula s dohranom s 4 mj.i dpgpvoru sa ped.i nije pretila beba.s 9 mj.ima 8500 grama,zdrava i vesela beba je
    ..tako da...

• Proud_mommy
    17. Prosinac 2017. 20:36

Nelica, nije problem pretilosti nego da nam je taj medicinski kadar apsolutno zaostao i neskolovan u podrucju prehrane beba. 
    4 mj je prerano. 
    A pedijatrici preporucite da krene malo uciti jer je znanost napredovala. 

• nelica_4
    19. Prosinac 2017. 14:18

moja ped.je višestruko nagrađivana u medicini tako da svaka rasprava je dalje suvišna.
    nadalje,svaki roditelj poznaje svoju bebu najbolje i radi sve najbolje za nju.Svojoj bebi nikad ne bih dala dohranu da npr.nije imala razvijene reflekse za dohranu itd.itd....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.