Drage moje, ja sam kasno saznala da sam trudna, bila trudna nekih 4,5 mj. U biti da ne dužim. Danas na UZVu mjerenje sve je u skladu sa tjednom trudnoće samo je trbušćić manji, tj 7 dana ili tjedan dana kasni. Ja sam sad zabrinuta jer mi dr nije ništa rekla osim kontrola za 3 tjedna. Ima li koja mama, trudnica da je imala takav slučaj?

Drage moje, ja sam kasno saznala da sam trudna, bila trudna nekih 4,5 mj. U biti da ne dužim. Danas na UZVu mjerenje sve je u skladu sa tjednom trudnoće samo je trbušćić manji, tj 7 dana ili tjedan dana kasni. Ja sam sad zabrinuta jer mi dr nije ništa rekla osim kontrola za 3 tjedna. Ima li koja mama, trudnica da je imala takav slučaj?
Meni je sad na zadnjem pregledu trbuščić isto bio manji za tjedan dana al mi je gin. rekao da je bitno da napreduje, oni ionako uvijek stave +-15 dana moguće oscilacije tako da.. Mislim da nemaš nikakvog razloga za brigu, pogotovo ako ništa nije komentirao

[/url
Doktori ti znaju pogrjesiti, pogotovo u tim mjerenjima... Nemoj se zamarati. Meni je dok rekla predkraj trudnoce u tjedan dana da beba nista nista nije napredovala.. Omg 🤪 prepala se ajme..u 37.i 38.om tjednu da ima 3 kg... Rodila sam nakon 2 ipo tjedna sina od 4 kg i 53 cm.. U to vrijeme sigurno nije dobio 1 kg.. Tako da ta mjerenja su meni nepouzdana totalno

Meni je evo do danas da je sve ok, bebica lijepo napreduje a aad danas šok!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji