Zabluna ili ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zutizuti
    15. Siječanj 2018. 23:50

Dobro vece!Htjela sam da Vas pitam,posto imam nedoumica kod trudnoce.Ja sam prije 2 noci prvi put imala seks,ali to nije bio seks seks,jer nismo do kraja zavrsili sve sto je trebalo.Samo me je malo probio i to je to.Postoji li ikakva sansa da zatrudnim,s tim sto nije svrsio u mene itd itd...?I prosli mjesec sam dobila menstruaciju 22.decembra?

Hvala Vam puno unaprijed😊

Ugolina
    16. Siječanj 2018. 12:26

Mislim da ne,s obzirom da sam sa svojim muzem devet godina imala odnose bez zastite, plodni dani,neplodni, pijani, trijezni,  😂 ali svaki put ga je izvadio i svrsio vani.. ostala sam trudna tek onda kad smo planirali krenut na dijete i kada je svrsio u mene...
    Ako se toliko bojis trudnoce,ipak onda barem kondom koristite, nemojte se zezat

MamaTroje
    16. Siječanj 2018. 12:36

Tako smo dobili drugo dijete. Malo me probio, izašao, tvrdio da nije ni svršio. Devet mjeseci kasnije, op, balavac.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.