Dva mjeseca: Uživaj u gugutanju svoje bebe

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sara.novak.182

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    moja beba za par dana puni 2 mjeseca ima grceve vec pomalo guguce ali mi je slabo kakila jucer danas jos nije pa me zanima dali je to normalno i kako da joj pomognem,vec gura prstice u usta i cesto place.

  • ivančica23

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    mi ćemo za nekoliko dana napuniti 3 mjeseca :) s grčevima bogu hvala nismo imali problema i iako sam dobila masu savjeta za prehranu,jedem sve samo ne jako začinjenu hranu.ali njemu ne smeta.otprilike do 2. mjeseca je imao stolicu redovito poslije svakog obroka,ali se tada prorijedila.sad ima većinom jednu do dvije na dan.ali mi je pedijatrica rekla da je to ok.tek ako prođe više od tjedan dana,onda treba pribjeći čepićima i sl.a ako vidim da ga to pati,samo mu blago masiram trbušćić dok se ne olakša.i čim se riješi muke,veselje se nastavlja.to je neki moj način,pa ne znam,sara.novak.182 probaj :) nadam se da će i kod tebe imati učinka :)

  • Aminaaa

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja beba ima 2 ipo mjesec i bili mi mogli ici nabazen ?

  • Adri@n

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moj bebac je nedavno napunio dva mjeseca a od mjesec i pol dana sam ga pocela hranit na bocicu jer kada mi je dojio zaspe mi i ne mogu ga probudit  i prihvatio ju je deblja se super je ba tezini ima grceve stolica mu je normalna i redovna ali po danu ne spava vec par dana i stalno place i trazi jesti a inace ga hranim svaka 3sata kako mi je pedijatrica rekla sad ne znam sto mi moglo uzrokovati da mi po danu ne spava i stalno place…inace mu za grceve dajem kapi…bilo koji savjet bi nam jako pomogo jer imam osjecaj da se djete iscrpi pa po noci zaspe l…:) unaprjed hvala:)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.