Uporni bronhitisi i neprolazne viroze

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lea4

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Drage Klokanice, molim vas za iskustva, od 11 mjeseca prošle (2013.-te) godine moj sada dvogodišnjak ima uporne viroze i bronhitise, dva puta upalu pluća, pio je 3 vrste antibiotika, trenutno je na terapiji Melarth-om (to je za astmatičare i za probleme sa bronhijima) Naručeni smo za alergologa i pulmologa, ali voljela bih znati da li se to već nekome događalo. Naime, dijete mi nije imalo bakterijske upale, a antibiotike je dobio za slučajeve upale pluća. Problem je u tome što je na svaku virozu u roku 24 sata od prve povišene temperature dobio bronhitis, ili je razvio bronhitis bez da je imao prije toga povišenu temperaturu. Čim ozdravi i krene u vrtić, razboli se u roku 3-4 dana. Inhalirali smo ga sa Ventolinom na Babyhaler, imamo ultrazvučni inhalator koji koristi stalno (samo fiziološka) i to mu ponekad ublaži kašalj, bili smo na Zaraznoj, u Vinogradskoj, u Karlovcu, svi nam govore da mu je imunitet slabiji i da je to za vrtićku dob normalno, a ja već toliko puta bila sa njim na bolovanju da su mojoj doktorici slali inspekciju da provjere zašto…

    vrijeme je buđenja

  • NINASS

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Bok!

    Probaj uzeti Panda Omnibiotik (probiotik ), na njemu piše da čak pomaže u slučajevima bronhitisa ili astmi i Petroviće med za dišne puteve.

    Sa svim ostalim si upoznata, a ova vrsta “terapije” ne može naštetiti samo što je dugotrajna. Probiotik se mora uzimati najmamnje 2-3 mjeseca da bi bio od koristi, a za Petrovićev med možeš kontaktirati direktno proizvođača pa da ti preporuči dozu i trajanje.

    Pozz

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.